Президентството притиска БНТ (ХРОНОЛОГИЯ) - bulgaria.utre.bg

Президентството притиска БНТ (ХРОНОЛОГИЯ)

От блогa на
Bulgariautre.bg
Bulgariautre.bg
Всичко от автора
10 септември 2018, 08:39 | Габи Иванова
  • Снимка:
    Фейсбук

Хора от администрацията на „Дондуков 2“ с претенции, че Радев не е бил основна новина на откриването на Световното по волейбол

Медийният съветник на президента Румен Радев с опит да раздава задачи и да казва н журналистите от БНТ какво да говорят и как да си вършат работата. Иво Христов разкритикува спортния отдел на националната телевизия в поредица от статуси във Фейсбук.

Поводът – височайшето присъствие на Радев в спортната зала не е било отразено подобаващо и вместо това аудиторията била занимавана с… волейбол.

„БНТ (Борисовата национална телевизия) прави необходимото зрителите да не разберат, че държавният глава е дошъл да подкрепи България на СП по волейбол във Варна“, написа първоначално чиновникът.

Последва нов пост малко по-късно – този път назаем от друг потребител.

„България води на Финландия с 2:0 гейма в отсъствието на г-н Борисов!? Как е възможно това!!!

По БНТ. Коментаторът: „Бойко Борисов даде 10 млн., за да го има това първенство в България“, възмущава се Христов, който очевидно смята, че всъщност България спечели мача благодарение на присъствието на неговия началник.

С това постовете не секнаха и последва нов, който вече освен медията критикува и конкретен оператор, си позволил да продължи да си върши работата по сценарий вместо да зареже всичко и да снима президента.

„Забавен момент: на влизане в съблекалнята президентът и Пламен Константинов разговаряха на един (цифром 1) метър от камерата на БНТ (Борисовата национална телевизия) но операторът, верен на инструкциите, предпочете да снима празния сет“, написа медийният съветник.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета