Какво би написала Корнелия Нинова, ако роднина на Борисов беше блъснал инвалид?

В една алтернативна реалност

Ако роднина на премиера Борисов беше блъснал инвалид нейде из страната и местната полиция мълчи за това 8 дни, ето какво вероятно би написала Корнелия Нинова в профила си във Фейсбук:

„Днес станахме свидетели на поредното поругаване на държавността от феодалното  единовластие на бащицата на нацията, когото трима папи са галили по главите – премиерът на тази изстрадала страна Бойко Борисов.

След като въпреки усилията цели 8 дни инцидентът да се прикрие стана ясно, че негов роднина е блъснал и едва не е убил инвалид на кръстовище в N-ския град, премиерът продължава да мълчи и да не дава обяснения.

И за най-верните му привърженици е ясно, че над роднината на Борисов е разпънат политически и властови чадър, а онези, които трябва да се грижат за нашата сигурност – полицията – са в примката на едноличната власт на Вожда.

Нещо повече, слуги на премиера са убеждавали пострадалия да не пуска жалба и само можем да предполагаме какво му е обещано срещу това мълчание.

Докато народът тъне в мизерия, докато Търговският регистър не работи, а ужилените от Олимпик над 250 000 безпомощно се лутат в търсене на правда, слънцето на нацията Бойко Борисов прикрива свои роднини, които с лъскавите си мерцедеси безнаказано мачкат и убиват инвалиди в България.

И за тези безпомощни хора съвсем скоро газът, парното, токът и стоките ще поскъпнат драстично. При управлението на премиера-слънце.

Това е нетърпимо! Докога, г-н Премиер, докато унищожите цялата нация ли?

Рано или късно законът ще погали и Бойко Борисов.

Затова и БСП прие „Визия за България“ с която ще се бори срещу статуквото, заграбването на държавата от мутрите и диктатурата на ГЕРБ. Ще върнем България на нейните граждани!

И както казва президентът Радев: Повече светлина!“

Източник: ВеВести