Как ще се извини Петър Нанев на ген. Петров?!

След проверката на прокуратурата е пределно ясно, че генерал Николай Петров е действал законно

Ще се извини ли позорният репортер Петър Нанев, по-известен вече с прякора Онанев, за грозната и поръчкова атака срещу генерал Николай Петров?! Ще има ли доблест да признае, че очерни един достоен българин, един от най-честните министри, които сме имали през последните 28 години?! След проверката на прокуратурата е пределно ясно, че той е действал законно, за доброто на болницата.

От журналистическа гледна точка и, ако все пак има някаква доблест, редно е да излязе с официално извинение към генерал Петров. Защото въвлече името му в грозна атака, очерни го, принизи го, а генералът със своя висок морал и чест реши да подаде оставка и да не подлага на омаскаряване правителството, както и близките си.

Фактите вече са ясни - един поръчан одитен доклад от времето на служебното правителство, назначено от Румен Радев, за щастие не успя да изпълни своята цел, а именно - да очерни човек като генерал Петров. Две прокурорски проверки доказаха, че той няма никаква вина и не може да му се търси никаква назателна отговорност.

Изводите за "разследванията" и за морала си правете сами! А репортерът незабавно да се извини, ако му е останало достойнство след играта на поръчки...

 

Източник: ПИК