С. Арнаудова към Д. Златева: Не помниш ли колко пъти идваше при Борисов - bulgaria.utre.bg

С. Арнаудова към Д. Златева: Не помниш ли колко пъти идваше при Борисов

От блогa на
Bulgariautre.bg
Bulgariautre.bg
Всичко от автора
31 октомври 2017, 16:53 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    Facebook

Арнаудова отговори на Златева за обвинения към Борисов за фалшиви новини

„Деница Златева, не помниш ли колко пъти идваше при Бойко Борисов в партийната централа на НДК на 17-тия етаж, зад гърба на Корнелия Нинова? Аз помня поне две такива срещи… Не помниш ли и колко вътрешна съпротива имаше тогава в теб, че твоята председателка иска да провали европейското председстелство? #спомниси#“. Това написа в профила си във Фейсбук директорът на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова.

Статусът на Арнаудова идва след въпроси на Деница Златева за това дали са фалшиви новини, че Бойко Борисов я е канил за министър в сегашното правителство и че по същия повод е проведена среща между Корнелия Нинова и служебния премиер Огнян Герджиков по молба на премиера Бойко Борисов. Златева попита и дали е фалшива новина, че ГЕРБ са предложили на Корнелия Нинова да оглави Народното събрание.

Тези въпроси, зададени по време на брифинг на „Позитано 20“ предизвикаха реакцията на Севделина Арнаудова, с която тя издаде, че Деница Златева е ходила без знанието на лидера на БСП Корнелия Нинова в централата на ГЕРБ за срещи с Бойко Борисов.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика