ГЕРБ: БСП манипулира думи на европейски политици - bulgaria.utre.bg

ГЕРБ: БСП манипулира думи на европейски политици

От блогa на
Bulgariautre.bg
Bulgariautre.bg
Всичко от автора
08 юни 2017, 21:38 | Bulgariautre
  • Председателят на групата на ЕНП в Европарламента Манфред Вебер

Препубликуваме без редакторска намеса пост от фейсбук профила на пиара на ГЕРБ Никола Николов във връзка с позицията на партията относно манипулирането от страна на БСП на думи от писмото на Манфред Вебер до Петър Курумбашев и Джани Питела:


"Председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер категорично и по никакъв начин не е осъждал участието на „Обединени патриоти“ в правителството. Манипулирането от страна на БСП на думи от писмото на Манфред Вебер до Петър Курумбашев и Джани Питела е грозен и непочтен опит за подвеждане на българското общество и медиите. Тази манипулация е продължение на опитите на социалистите още от предизборната кампания да въвеждат в заблуждение и да говорят неистини от името вече и на европейски политици. Явно вътрешнополитическата немощ на БСП е достигнала такъв връх, че започват да тиражират фалшиви новини дори от името на председателя на Групата на ЕНП в Европарламента. За разлика от БСП, европейските лидери, в лицето на френския президент Емануел Макрон и германския канцлер Ангела Меркел, дори не са повдигали тема за състава на коалицията пред премиера Бойко Борисов. Европа има интерес от стабилна България като гарант за стабилността на Балканите и това беше заявено и от германския канцлер, и от германския президент и от френския президент.

От ГЕРБ осъждаме остро този опит за създаване и тиражиране на фалшива новина и като доказателство за думите си изпращаме оригинала на писмото на Манфред Вебер до Петър Курумбашев и Джани Питела."

 

 Коментари (1)

Потребител
Катя
Тези от БСП освен да лъжат и да краднат и манипулират друго дали знаят
09 юни, 00:16 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета