Беновска: Г-жо Нинова, не знаете ли, че ние знаем, че Вие знаете, че не само ние, но и много други отдавна знаят?

Моля да отговорите на тези въпроси, преди да са се появили в публичното пространство още въпроси, които – засега - и Гергов, и другите, които „знаят“, деликатно Ви спестяват

Г-жо Нинова, новият председател на ДПС Мустафа Карадайъ,многозначително и същевременно много ясно каза за своя предшественик: "Аз знам, че той знае, че не само аз, но и много други вече знаят"… С подобно по смисъл изречение се обърна към Вас и ексчленът на ИБ на БСП и Ваш меценат Георги Гергов : „Думам ти, дъще, сещай се снахо…“
За сега Гергов само Ви „дума“…Но, всъщност, пестелив Гергов Ви казва: „Корнелия, не знаеш ли, че аз знам, но не само аз, но и много други отдавна знаят?!“ Какви „знания“ ще се из-„думат“ за Вас, честно казано, не е много интересно… Защото доста лица „знаят“, а останалите се досещат.
Ние, обаче, избирателите искаме да знаем:
 
Първо : Защо не приехте поканата на спечелилия изборите Бойко Борисов да станете председател на 44 НС? Политиката, за която агитирахте пламенно, г-жо Нинова и обещавахте на около 1 млн българи, ще я осъществите ли като го играете срещу обединението за опазване на националните ценности и стабилност на България, за развитие и укрепване?!
Или предизборно излъгахте своите избиратели, че можете, че ще ги водите към по-добър живот?
Борисов не Ви заложи капан. Борисов Ви предложи 2-рата властова позиция в държавата. Даже първата – защото България е законодателна република - НС определя настоящето и бъдещето на родината ни.
Борисов държавнически се отказа от властова позиция, която не Вие, Нинова, а Борисов спечели на избори и доброволно реши да застане на 3-то място – като министър-председател, чието правителство ще работи по законите, които Вие, Нинова, ще приемате в НС.
Предложи Ви власт, която нито БСП, нито Вие, Нинова, постигнахте на изборите. А, Вие,г-жо Нинова, капризно отритнахте протегнатата ръка… А, може би ,се уплашихте ,че няма да се справите?!
 
Второ: На къде ще водите БСП и гласувалите за Вас? Към непрекъснато противопоставяне с Бойко Борисов ли?
Нали знаете, че хората даже си сменят жилищата, ако живеят в един блок със скандалджии?!
Нали знаете ,че хората се развеждат, ако живеят с някого, който все дава обещания , но все някой му е крив ,че не може да ги изпълни?! Така че, не искам да съм лош пророк, ама партията се сменя много по-лесно от дом или съпруг…
 
Трето: Не Ви ли е срам,че Вашата лична, така наречена, ПиАр-ка си позволи да ни занимава с чантите на Лиляна Павлова, знаков опонент на БСП? Не преценихте ли , че писанията за чанти сваля нивото на разговора за политическите способности и отговорности на лицата в политиката?
Момичето ПиАр-ка е сладко, сигурно го чака блестящо бъдеще, сигурно и то ще има един ден чанти като на Лили Павлова, но е много малко – и на възраст и на постижения - да споменава чантите на Павлова, та, дори и името й…
 
Моля да отговорите на тези въпроси, преди да са се появили в публичното пространство още въпроси, които – засега - и Гергов, и другите, които „знаят“, деликатно Ви спестяват.
 
Аз съм Беновска. И питам.

Източник: Канал 3