От Нинова вони на сталинизъм, ексхумираха и партийния реквизит от времето на Живков

Демокрацията не ограбва, БКП и БСП грабят народа вече 73 години

Лидерът на социалистите се оправдава, че думите „Демокрацията ни отне много“,  казани, тези дни, от нея на предизборна среща са  извадени от контекста. Ще припомня какво казва същият политик в предаването „Панорама“   още на 25 ноември 2016 г. при намесата в разговора на водещия със Стефан Цанев.

Корнелия Нинова към Стефан Цанев: Г-н Цанев, онези 45 години, за които говорите, нищо добро ли не се съгради за България?
Стефан Цанев: Съгради се много, което беше разграбено.
Корнелия Нинива: От демокрацията.
Стефан Цанев: През тези години, да.
Цанев я коригира, но Нинова мълча, а сега ни обяснява, че е имала предвид годините на прехода, а не демокрацията.
Ето на читателите и линка от предаването: http://imedia.bnt.bg/predavanyia/panorama-s-bojko-vasilev/ima-li-kriza-25-11-2016?622820

Думите там, пак ли са извадени от контекста? Не, червеният лидер последователно защитава „онези 45 г.“ ,през които е „съграждано“ и  което, според нея, е „разграбено от демокрацията“. Това не е грешка на езика, а  опорна точка номер едно на нейната партия за реабилитация на обявения със закон за престъпен Комунистически режим. Тази опорна точка гласи: „Партията „съграждаше“, а „демокрацията“ грабеше.  Затова и първата й работа като председател на БСП беше

да почете с букет  цветя паметника на последния комунистически диктатор

Не само поставиха цветя, но и тиражираха чрез партийната страница на БСП този позорен акт. Снимаха се с цялото си партийно ръководство, с букети в ръце пред паметника на диктатора! Тогава, от Сдружение „Достийнство, отговорност, морал“ ДОМ подадохме сигнал, срещу  тези действия,  до главния прокурор г-н Цацаров, но той се скри, скри и Нинова, защото явно за това е избран, за да брани червената номенклатура и такива като лидера на социалистите. Дори един любезен отказ не направи. (http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/-grazhdani-deputatite-da-osadyat-provokatsiyata-na-bsp-pred-pametnika-na-zhivkov-75269)

Вашата партия, другарко  Нинова, никога нищо не е съграждала.  И преди и след десетоноемврийския преврат, който си спретнахте, и по времето на комунистическия режим, и след това, по-време на перестройката, която висшата БКП номенклатура предначерта и дирижира,  партия  БКП/БСП само е убивала и  грабила българския народ и е рушила! Съграждаха гражданите на България, а БКП грабиха и продължавате да  грабите, вече 73 години, но сега чрез БСП! В услуга и по поръчение на съветските началници, вашата партия извърши най-страшния геноцид над народа ни. Вие от БКП/БСП водехте целенасочена политика за ликвидиране и асимилация на народа ни, искахте да ни превърнете от българи в хомосовиетикус. Унищожихте духовния, военния и политически елит на нацията. Превърнахте страната ни в лагер и 45 години ни държахте оградени с мрежи, затова бяхме над 8 милиона. Ако пак дойдете на власт, само с полиция и мрежи по границата може да решите демографския проблем!  Вашата партия по поръчение на Кремъл създаваше „македонска нация“, като

с жесток терор обезбългаряваха македонския край

И за да е пълна гаврата с паметта на нашите деди, които са проливали кръвта си за Македония,  създадохте клонинг, който нарекохте ВМРО. Гнусно е човек да гледа как разни мекерета, веейки руски байраци мародерстват с името на съсипаната по нареждане от Москва ВМРО.
Другарко Нинова, ласкавото ви определение „последователен“ за председателя на създаденото от вашата партия менте на ВМРО е своеобразен израз на колегиалност. Вашият агент „Иван“ обикаляше около СДС, БСП, ГЕРБ, Ковачки, Бареков, но не сменяше партии, той носеше партията си като куфар от коалиция в коалиция – последователно. Вие също последователно обикаляхте от управление на управление, от хранилка на хранилка, от дясно на ляво. Прекрасно играете ролята си на подставено лице на задкулисието. Бяхте лична номенклатура, доверено лице на партийното ръководство на СДС, назначиха ви още от първия месец, след идването на ОДС на власт, за контрольор на скандалната фирма на Първо главно управление на ДС ИНКО/занимаваща се с ембаргови оръжейни сделки/, в която тогава бяха замесени роднини на най-доверените до председателя на СДС членове на партийното ръководство. Един от тях беше главният секретар Христо Бисеров. След това ви повишиха  в изпълнителен директор на „Техноимпекс” и председател на борда на директорите на „Техноимпортекспорт”. Вашето РМД успя да приватизира "Техноимпекс", а съпругът ви беше в борда на друго голямо външнотърговско дружество - "Минералимпекс", точно по време на неговата приватизация.

 За „патриота“ Сидеров, никой не Ви пита и с него ли сте близки и той ли е „последователен“? Патриотизмът на шефа на русофилите, Николай Малинов ли е обединителното звено между вашата партия и „Обединените патриоти“? Преди той беше депутат от вашите листи, сега е в листата на „Обединените патриоти“ в софийския 24-ти избирателен район. Знаково е поставен на трето място в листата в която Красимир Каракачанов е единадесети, за да се знае, че любовта към Русия е мерната единица за патриотизма на вашата партия и нейните клонинги. Помните ли другарко Нинова, какво каза въпросният Николай Малинов като ваш депутат по време на Кримската криза?

В предаването "Референдум" по БНТ, на 18 март 2014 г. Малинов каза: "Искам да започна с това. Бих желал да честитя на всички православни славяни в света победата в Третата Кримска война. И да напомня, че след Кримската идват Балканите по южния път. Смятам, че можем да се поздравим, поне русофилите на тази маса". Това е недвусмислена покана към чужда страна да ни окупира. Това е „патриотизма“ на вашата партия и вашите депутати. Не знам, в офисите на „Лукойл“, където работи съпругът ви, ли правите „патриотичните“ коалиции, но е очевидно защо, където и да се появите по света вие от БСП, казват: Това е Русия!

Позор!  

Днес, говорите за професионални назначения, а вие какво професионално назначение бяхте? Без да сте член на СДС и без впечатляващо CV имахте партийните протекции на ръководството да заемете позиции, за които малцина членове дори и на ръководните органи на СДС можеха да мечтаят.  Твърдите, че партията Ви била срещу приватизацията, но вие здравата приватизирахте, и съратника ви Гергов и той здраво приватизира. Изобщо вие от БКП/БСП сте големи противници на приватизацията, но няма крупно предприятие, което да не е приватизирано от кадри на БСП, ДС или ДКМС.
По време на Тройната коалиция, бяхте замесена в големите скандали с Вальо Топлото и най-вече с "Булгартабак", като при последния бяхте зам.-министър и се наложи Станишев да ви освободи от заеманата длъжност, заедно с колегата ви - другият зам.-министър, замесен в скандала Делян Пеевски.
Другарко Нинова, Вие и вашият антураж се представяте за нови лица на БСП, а изглеждате като

новото семейство Адамс

Езда, мъжки дуели, вашият млад Фестър  - Александър Симов пише във ФБ, че ще „отиде да се изпикае върху мемориала на шибаните жертви на т.нар. комунистически режим“,  друг ваш партиен комунистически мутант, някакъв си Крум Зарков се шегува в студиото на „Нова телевизия“: - „с група офицери от ДС мъчихме нечий дядо“, а вие скъпа Мортиша им се радвате. Ах, колко е забавно, направо вони на сталинизъм и за да е пълна вонята сте ексхумирали партийния реквизит от времето на Живков - Тома Томов и Иво Христов!

Другарко Нинова, вашата партия смени името си, но не и нравите си, а и конгресите ви не започват да се броят от 10 ноември 1989, а от 1919 г. когато от БКП сте приели престъпния антибългарски курс на Руската комунистическа партия, която ви създаде. Разликата е, че преди партията ви взривяваше църкви, а  сега взривява  банки, преди от БКП убивахте и тероризирахте народа ни за да грабите, сега грабите до смърт народа ни с мизерия! Демокрацията не ограбва, а вашата партия ни ограби демокрацията!

 

Източник: faktor.bg