Маги Халваджиян към БСП: Трябва да се срамувате!

Този народ му разкатахте фамилията за 45 години, после продължихте и през 1997 ви изгониха с камъни от парламента

Участието на кандидата за депутат от БСП Крум Зарков и лидерът на партията Корнелия Нинова в сутрешния блок на Нова телевизия предизвика остри реакции в социалните мрежи. Публикуваме статуса във Фейсбук на телевизионния продуцент Магърдич Халваджиян без редакторска намеса.

"Жалко, че дядо ми и баща ми не са живи за да чуят и видят до къде може да стигне нечия наглост! Нескопосания хумор е невъзможно да заличи гаврата с човешките съдби и унищожените в миналото животи! Не трябва да се шегувате а трябва да ви е срам и да се извинявате от сутрин до вечер на хората! И никога ама Никога да не се занимавате с политика! Този народ му разкатахте фамилията за 45 години, после продължихте и през 1997 ви изгониха с камъни от парламента! Преди 4 години пак вие накарахте хората да излязат за 8 месеца по площадите! Знам, че разчитате на кратката памет на хората, но с хумор от този вид паметта на много хора ще се върне!"



Малкото леке Крум Зарков се гаври с хората и паметта на десетките хиляди избити от комунистите, а Корнелия Нинова се забавлява. Ей на това му се вика гьон сурат. Слушай сега малко леке комунистическо. Дядо ти- ген. Леонид Кацамунски, който е бивш шеф на главно следствено управление на ДС – е пращал хора по лагерите и съсипвал хиляди човешки съдби. Задавал ли си си въпроса, защо тези хора са загубили живота си, колко деца не са имали никакъв шанс за нормален живот, за разлика от теб и подобните ти. Същите тези хора са се борили и за твоите права, и за правата на твоята лидерка, и за това, младите и нагли комунистически лекета да имате възможност да учите в университетите на прогнилия капиталистически свят. На този свят, за чието споменаване само, дядо ти е пращал хора по затворите. Не, нали. Ако все пак искаш да се гавриш с паметта на баща ми и хора като него, ще ти кажа- объркал си се много. И преди теб много други са се пробвали. Резултатът е известен на всички ни- за справка питай Виденов, Станишев и Орешарски. А на Нинова ще кажа само браво за промяната, която предлага за България. Поредните нагли лекета, само че този път са внуците, а не самите палачи. Приятели, нека на 26 март дадем шанс на свободата и демокрацията! Да гласуваме с номер 4 за Нова Република, за да не се подиграват внучетата и слугите с паметта на родителите ни и бъдещето на децата ни.

Публикувахте от Стоил Яков в 23 март 2017 г.