Александър Методиев: Елена Йончева е взимала пари от БНТ! - bulgaria.utre.bg

Александър Методиев: Елена Йончева е взимала пари от БНТ!

От блогa на
Bulgariautre.bg
Bulgariautre.bg
Всичко от автора
14 март 2017, 14:48 | Гергана Ингилизова/ПИК
  • Снимка:
    ПИК

БНТ плащаше на нас, ние плащахме на екипа на Елена Йончева, обясни Александър Методиев

БНТ не е давала пари на Елена Йончева за работата й, това твърдения направи преди дни бившата директорка на националната телевизия Уляна Пръмова. Средствата идвали от спонсори и тя нямала спомен да е подписвала документи за командировки на Йончева.

Кандидат депутатът също заяви, че пари от БНТ не е взимала. Нейни бивши колеги обаче си припомниха времена когато тя е работила към телевизията чрез процудента Александър Методиев, информират от ПИК

Той заяви, че е огорчен от изказването на Елена относно това, че не е взимала пари от БНТ.

"Елена Йончева е взимала пари от БНТ и ги давах на нея. Имаше една схема по която работехме с БНТ, ние правехме предавания, телевизията ни плащаше с рекламно време, в същото време ние имахме рекламодател, който пък ни даваше пари за тези предавания. Действието се развива 1992-1994 година, предаването се казваше "Репортер". Тя две поредни години беше репортер на годината с това предаване, една много престижна награда. Тя взимаше пари от нас да прави предаването, а ние осигурявахме техника, билети за самолети, транспорт, командировки и тн. Това което ме подразни е, че действително уважаваната от мен репортерка и журналистка каза, че никога не е взимала пари от БНТ, не може така да се говори. Ако всички започнем да се отричаме от това какво сме правили, няма да бъде коректно", заяви Методиев.

Той уточни, че няма никаква нередност от страна на Йончева по повод взимането на пари от БНТ, но не може да се отричаш от фактите. "Тя може директно да не ги е взимала от касата на телевизията, но ги е получавала от мен и от такива като мен след това", допълни Методиев.

Продуцентът заяви още, че тя е заработила всеки един лев който е получила. "Бог да го прости генералния директор на БНТ Хачо Бояджиев ме извика с моя партньор и ми каза, че е безобразие да се подиграваме с хонорарите на Елена Йончева и ни нареди да й платим една сума, която ние веднага изплатихме", допълни Методиев.

По повод сканадала с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, Методиев не се ангажира да коментира, тъй като не се интересува от политика, а и не знае дали казаното от бившия премиер е истина. "След като го казва сигурно има документи с които да го потвърди. Генерал Кирчо Киров вчера заяви, че информацията е класифицирана, сигурно това е причината да не стане ясно за тези пари", допълни Методиев.

Източник: ПИК

МултимедияКоментари (3)

Потребител
Филип
Да връща парите и да влиза в затвора тази Елена
15 март, 11:39 ч.
Потребител
Мони
Елена да връща парите! Избрах бюлетина № 11
15 март, 06:52 ч.
Потребител
Банго Васил
Значи тоя катил директно признава, че пари Елена Йончева е получавала от неговата фирма. А той с кого е имал договорка и от къде е вземал пари е съвсем друг въпрос.
Значи аз ако се договоря с БНТ за ремонт на хидроизолацията на сградата на "Сан Стефано" и си намеря подизпълнител за това, според тая тиква подизпълнителя взема пари от БНТ! Ха ха ха!
Ей, много курви в защита на крадеца мутра Бойко Борисов!
Но на 26 март ще го обявим за отминало явление!
14 март, 16:55 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика