Кралев: Не може да говорим за здравето на нацията, ако не обърнем внимание на децата - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Кралев: Не може да говорим за здравето на нацията, ако не обърнем внимание на децата

От блогa на
Bulgariautre.bg
Bulgariautre.bg
Всичко от автора
12 март 2017, 19:02 | Bulgariautre
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Във фейсбук Кралев добави, че атмосферата по време на срещата на Бойко Борисов с варненци е била изключително зареждаща, свежа и емоционална

Министърът на младежта и спорта от кабинета "Борисов 2" Красен Кралев заяви във Варна, че нищо не е по-важно от здравето на нацията ни и на нашите деца. Преди него Бойко Борисов обяви, че при нов мандат на ГЕРБ ще бъдат осигурени 130 млн. лв. за ремонт на наличната училищна спортна база и изграждане на нова.

„Имаме много сериозни планове. Много благодаря на г-н Борисов и на Влади Горанов, че една голяма идея – нещо, на което никой от 50 години не беше обръщал внимание - за физкултурните салони на България, вече ще бъде факт. Много български училища – над 30% нямат физкултурни салони. Няма как да говорим за здравето на нацията, ако не обърнем внимание на нашите деца. Медалите са важни, но по-важно е здравето на нацията и здравето на българските деца. Г-н Борисов пое ангажимент през следващия мандат да бъдат осигурени около 130 млн. лв. за инвестиции в салоните на българските училища – където няма, да бъдат изградени, а където е необходимо да се направи реконструкция. С гаранция, разбира се, от финансовия министър”, каза министърът на младежта и спорта от кабинета "Борисов 2".

Във фейсбук Кралев добави, че атмосферата по време на срещата на Бойко Борисов с варненци е била изключително зареждаща, свежа и емоционална. Той акцентира и върху емоционалното включване на Бай Илия от село Въглен, което взриви препълнената зала на Фестивалния комплекс.

 

 

 

МултимедияКоментари (1)

Потребител
Илия
Да така е децата са преди всичко те са ни най важни
12 март, 21:24 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета