Министър Кралев към българските спортисти: Поклон пред всички Ви! - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Министър Кралев към българските спортисти: Поклон пред всички Ви!

От блогa на
Bulgariautre.bg
Bulgariautre.bg
Всичко от автора
21 декември 2016, 10:11 | Bulgariautre
  • Снимка:
    Facebook

Благодаря за успехите, които постигате и за радостта, която ни носите!

Това написа в профила си в социалната мрежа Фейсбук министърът на младежта и спорта Красен Кралев.
Кралев поздрави призьорите в анкетата "Спортист на годината 2016" и благодари на всички спортисти, прославили името на страната ни и заслужаващи място в почетната десетка.

Ето и пълния текст:

"Поздравления за спортист №1 на България Мирела Демирева, отбор №1 – ансамбъла ни по художествена гимнастика, треньор №1 Ина Ананиева, спортист с увреждания №1 Ружди Ружди и "Спортния талант" на "Еврофутбол" Ивайло Иванов. Поздравления и за всички, които намериха място сред най-добрите 10 за 2016 г. – Елица Янкова, Радослав Янков, Ивет Лалова, Григор Димитров, Кубрат Пулев, Боян Петров, Станимира Петрова, Александър Везенков и Цветана Пиронкова.

Благодаря на всички, които със своите победи радваха цяла България и бяха вдъхновение за много деца и младежи да се запалят по спорта и да последват техните стъпки.

Има обаче и други спортисти, които заслужават място в десетката и аз искам да им благодаря, че благодарение на тях се развява българският флаг. Не може да не отбележим прекрасното представяне през годината на Невяна Владинова (7-ма ОИ), световните шампиони Владимир Вълев (кикбокс на WAKO стил К-1 ) и Благой Иванов (ММА), Антоанета Бонева (златен и сребърен медал на Европейско първенство по спортна стрелба), европейските шампионки по бокс Севда Асенова и Деница Елисеева и момичетата от националния ни отбор по бадминтон, който начело с олимпийките Линда Зечири и сестри Стоеви спечели сребърен медал на Европейското отборно първенство. Както и много други, които не жалиха сили, за да прославят името на България.

Благодаря на всички Ви за успехите, които постигате и за радостта, която ни носите. Поклон!"


Благодаря на всички, които със своите победи радваха цяла България и бяха вдъхновение за много деца и младежи да се запалят по спорта и да последват техните стъпки

МултимедияКоментари (2)

Потребител
Милен Воденичаров
Поздравления! Браво на българските спортисти! Браво на всички, уважаващи труда им!
21 декември, 11:36 ч.
Потребител
Весела Динева
Имаме ли такива спортисти, България ще пребъде! Здрави и успешни бъдете!
21 декември, 11:17 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета