​Величеството от Мадрид разпродава частици от историята ни

Короновани глави са награждавали Фердинанда и Борис с уникални ордени не защото са носили фамилията Сакс-Кобург Гота, а защото са представлявали България

Нейното на Държавна Сигурност Величество (НДСВ) Симеон Втори бе проектирано и организирано от бившите комунисти с активното участие на бившите тайни служби, за да свали СДС от власт.

Планът „Шипка” стартира още в края на 1999 г. и първите комунистически емисари започват да шетат в Ню Йорк в началото на 2000 г. В интервю за в. „Марица” от 21 март 2001 г. ген. Любен Гоцев прогнозира бъдещото сътрудничество между Симеон Втори и БСП (”Интересите им могат да се срещнат в бъдещето на България”) и съобщава за сгледа между него и червените представители Георги Първанов, Румен Овчаров и Бриго Аспарухов в края на 2000 г. в хотел „Кемпински-Зографски”.

Царедворците на челните места в листите на движението са 

селектирани по класово-партиен подход 

и са свързани родово, агентурно, политически или икономически с елита на комунистическата партия и тайните й служби. Спомнете си бившия министър проф. Георги Петканов, партиен секретар, прокурор в Девин и преподавател в школата на ДС в Симеоново.

Главен организатор е завърналият се от САЩ Николай Маринов, характеризиран от българските емигранти в Ню Йорк като активен сътрудник на комунистическата власт. Даниел Вълчев е съдружник на ген. Любен Гоцев. Емил Кюлев, Георги Гергов, Милен Велчев и Ники Василев са част от кръга номенклатурни юпита около „принц” Кирил. Иван Искров тогава е изпълнителен директор на „Росексимбанк” АД, свързан с ”Еврохолд” и „Евробанк” (структури на руското военно разузнаване ГРУ). Камен Влахов е юридически съветник и съдружник на Васил Божков. Ралица Агаин влиза в далаверата с политическия капитал на баща си, офицер от ДС.

Част от червения интелектуален „елит” (уж републиканци) се втурва да целува калеврите на мадридския хитрец, който измами българите, че ще ги оправи за 800 дни. В свитата придворни тарикати се пръкнаха Станимир Илчев - бивш народен представител и евродепутат; историците Андрей Пантев, Георги Марков и Людмил Станчев; Аспарух Панов - бивш народен представител от СДС, председател на клуб „Либерално общество”; проф. Огнян Герджиков; Минчо Спасов; Христина Христова; шампионката по стрелба ген. Нонка Матова; вездесъщият Иван Гарелов; ректорът на библиотекарския университет Стоян Денчев; червеният полудисидент Костадин Паскалев; Любен Дилов-ту син-ту червен; рокаджията-кмет на Каварна Цонко Цонев и ченгета, ченгета, ченгета.

Най-точното определение за другаря-цар дава земеделската лидерка Анастасия Мозер:

„Това е един много посредствен човек”

Италианските тайни служби следят Симеон и роднините му, които са замесени по-често във финансови далавери, отколкото в благотворителна дейност. В записи, излезли в медии на Апенинския полуостров, представителят на една от най-старите европейски аристократични фамилии принц Савойски казва за Него: „Винаги е бил дупедавец... Отвратителен дупедавец!”

По изрично нареждане на Симеон бе отменен законът за досиетата, който спря разкриването на мрежата на ДС и стартира проекта „Белене”. Областният управител на Софийска област и изтъкнат царедворец Олимпи Кътев незаконно върна на мадридския старец дворците „Царска Бистрица”, „Ситняково”, ловната хижа „Сарьгьол” и 16 500 декара елитни гори в Рила. Мунчо нагло изсече вековни мури и смърчове и ги изнесе в чужбина, за да понахрани ненаситното си семейство.

Преди завръщането си Симеон, гол като пушка, продаде безценни ордени и медали, останали от дядо му цар Фердинанд. Вместо да ги дари на държавата като неделима част от свидната, трагично-величава, неповторима българска история. Защото короновани глави са награждавали Фердинанда с уникални ордени не защото е носил фамилията Сакс-Кобург Гота, а 

защото е бил БЪЛГАРСКИ монарх

Днес обектът на специална разработка на ДС - „Паразит” разпродава и ордените на баща си. На последния голям български държавник, царя-обединител Борис Трети. Продава свидни късчета от българската история без частица срам и свян, вместо да бъдат част от националните музеи. Като пропаднал комарджия, който залага жена си и децата, само и само да се задържи още няколко минути около игралната маса и да отложи фаталния край, когато ще бъде изхвърлен от казиното и принуден от кредиторите да си тегли куршума в някой евтин хотел, вмирисан на пот, на евтин алкохол и евтини проститутки.

Другарят-цар би могъл да почака до 2018 г., когато се навършват 75 години от убийството на баща му и тогава да попита офицерите от КГБ как е бил отровен Н. В. цар Борис Трети. Може би тогава, поради настъпила давност, ще съобщят на Сакскобурготски, че баща му е отровен от НКВД с рицин, който имитира инфаркт. Същата отрова, която е инжектирана на Георги Марков през 1979 г. в Лондон. СССР и Русия може да нямат сериозни успехи в маса области, но в шпионажа винаги са били на световно равнище.

Незавършил дори сержантско училище в САЩ, бившият кадет Рилски изказа „гениална” геополитическа мисъл още в първото си интервю на летище София, като дълбокомислено заяви: „На нас НАТО ни не требва. Много е скъпо”.

Когато пристигнал на официално посещение в Москва, му предложили разходка по Арбат и той отвърнал: „О, Арбат ли? Аз много обичам да се разхождам по Арбат”. Всички останали като гръмнати, защото го мислели за изгнаник и антикомунист. Оказало се, че още от 60-те години си ходи редовно в Москва. Как тогава да не продава ордените на баща си?

 

Източник: Faktor.bg