Манджурският кандидат

Общество

04-12-2016, 09:20

Автор:

Бони И. Клайд, Фейсбук

Всичко от Автора

Това, драга ми публико, е едно изследване какъв трябва да бъде следващият кандидат за президент, който може да бъде успешен. Правено през юли 2016 г.

Описан е буквално детайлно: мъж под 60 години, с успешна кариера, но не в бизнеса, възприеман като патриот...- отивате на страница 28-29 и четете как са правили графологичен портрет на бъдещ избираем президент. После са го оцветили в природни цветове, пуснали са едно сравнение с наличните хора от картотеките и бам - излязло съвпадение. Така се появява ген. Румен Радев.

Защо използваме тази оперативна терминология?

Защото на изследването гордо пише - поръчано от Руския институт за стратегически изследвания (същият, на Решетников, дето Корнелия случайно го срещнала) и Брод за България.

За Института се разбра вече, работи директно по администрацията на руския президент май.

А кои са Брод за България?

Някъде пролетта 80-тина фуражки (военни и разузнавачески, доколкото си личи от дискретните им споменавания) си правят тази родолюбива асоциация. Генерали, полковници, бивши посланици.

Любопитното е, че ги води някой си Лазар Мурджев. И той виден кадър от сигурността, офицер, полковник и писател се явява. Има агенция за сигурност Парадокс. Който е в журналистическия бизнес, повече ще да знае какви сигурностни дейности развива тя. Името е странно познато, защото Лазар Мурджев е син на Димитър Мурджев, онзи личен телохранител на семейство Живкови, дето Людмила Живкова в параноята си с викове е обвинявала, че е директен кадър на КГБ,,пратен да ги шпионира и контролира. Проверена фамилия, династично свързана.

Е, та тази организация начело с Мурджев и Института на Решетников правят изследването, тук приложено, което им дава портрет на бъдещия аватар. И личности конкретни тестират, ама си намират по-голям процент на съвпадения в дотогава маргинализираният генерал-пилот.

Хунтата се справя отлично: знаем какво стана нататък.

И Господарят отзад не ще да е разочарован. След 26 години преход и охлабване на сиджимката, сега ни сложи директно манджурски кандидат.