Борисов: Пеевски и Прокопиев са еднакви! - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Борисов: Пеевски и Прокопиев са еднакви!

От блогa на
Bulgariautre.bg
Bulgariautre.bg
Всичко от автора
24 октомври 2016, 10:34 | Мира Боева

Прокопиев идваше при мен да иска помощ, защото Цветан Василев щял да го убива, а сега му пуска интервюта

Кръгът „Капитал“ ми даде министри, но ги изгоних, защото някои не ставаха. Става въпрос за Дянков, Трайков, Караджова, Плевнелиев. Пеевски и Прокопиев са еднакви. Първият влияе на БСП, а вторият на мен. Но след като ги разбрах, ги изгоних“, заяви премиерът Борисов в интервю за "Здравей, България" по Нова телевизия.

Премиерът Борисов поиска сам да отговори по повод интервюто на Цветан Василев в „Капитал“. 

„Интервюто на Цветан Василев е опит на групата на Прокопиев да дискредитира ГЕРБ. Това е най-добрата партия, затова“, обясни премиерът.

„Прокопиев навремето идваше да се оплаква при мен, че Цветан Василев иска да го убива. Искаше помощ. А сега му пуска интервю след интервю. Двамата направиха фронт срещу мен. Срещата с Прокопиев стана, когато бях в опозиция. Гриша Ганчев го доведе. Прокопиев искаше да говорим на четири очи, но аз им казах и Гриша Ганчев да остане. Така говорихме“, обясни премиерът. 

"Булгартабак се продаде по времето на министър Трайчо Трайков, продаде го Сити банк – американска банка. Взеха се 110 млн. евро. БТК стана изцяло частна. Продажбата се извършваше в Люксембург между частници. Мадлин Олбрайт ми се обаждаше, искаше да говорим по тази тема. Защото имаше много кандидати. Отказвал съм на всички да говоря дори за Виваком. Отказал съм на всички комании, които искаха, среща“, поясни министър-председателят.

„Пеевски няма нищо общо с управлението на ГЕРБ. Докато кръгът Капитал е имал нещо общо. Те са ми предложили 5-6 министри, докато ги видя какви са и да ги изгоня. Става въпрос за Дянков, Трайков, Караджова, Плевнелиев. Пеевски и Прокопиев са еднакви. Защото ме питате за Прокопиев, а все за Пеевски. Единият е влиял на БСП във властта, другият влияеше на мен в началото. Доведоха министри, ставаха, взех ги. Тези, които не ставаха, ги махнах. ГЕРБ е независим. Над мен няма никой“, заключи премиерът.

 

Вижте още

Борисов: Цачева е класа над опонентите си

Борисов за Радан Кънев: Бай Кой?

Защо Ани Цолова и Виктор Николаев се обидиха на премиера, а си взеха довиждане с него с усмивка

МултимедияКоментари (9)

Потребител
Дора
"Прокопиев идваше при мен да иска помощ, защото Цветан Василев щял да го убива, а сега му пуска интервюта" - Е това е пълно безобразие. Прокопиев се разкрива като типична фурнаджийска лопата. Който му плаща, то поръчва текстовете :)
25 октомври, 19:39 ч.
Потребител
Мартин
Пеевски може да е бандит, но поне работи за националния интерес и защитава българското! Докато за Прокопиев можем да кажем, че е чуждоизменник и защитава само чуждите интереси в клета България!
24 октомври, 21:23 ч.
Потребител
Боянов
Напълно вярно е това. Борисов като му падне пердето и започва да си ги нарежда всички в прав текст и да казва нещата, както са си в действителност.
24 октомври, 21:11 ч.
Потребител
Милица
Очевадно е това, което казва Борисов. И Пеевски и Прокопиев са един от задкулисните играчи в страната, които манипулират общественото мнение посредством своите медии. Войната, която се води е между Пеевски и тандема Прокопиев – Цветан Василев. Ако сте ги забелязвали, и от двата лагера перманентно се обвиняват, че били в съзаклятничество с Бойко Борисов и все го изкарват като най-големия далавераджия. Така под подобни скалъпени скандали си прокарват тезите един срещу друг.
24 октомври, 20:56 ч.
Потребител
Яворов
Най-много си приличат Прокопиев и Цветан Василев които чрез сложен сценарий ограбиха държавата и депозантите на ктб и си разделиха парите.
24 октомври, 17:32 ч.
Потребител
пламен Г.
Защо е трябвало някой да ти дава министри?! Нали в герберастан бяхте фрашкани със специалисти?! Като си започнал да разсправяш, я си кажи и за Белене, кои те натиснаха, и с какво, че така се отметна по средата на проекта?!?
24 октомври, 16:51 ч.
Потребител
Милан
Тук и днес с две ръце подкпрепям бат Бойко
24 октомври, 14:58 ч.
Потребител
Люси Спасов
Един дол дренки са и двамата мошеници
24 октомври, 13:35 ч.
Потребител
Лили
Еднакви престъпници заедно с Цветан Василев. Докога ще се занимаваме с такива герои в тая държава?
24 октомври, 11:04 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета