На вниманието на Григор: Джокович затова е голям (ВИДЕО)

Сърбинът излетя от Рио със сълзи на очи, но се спря заради децата

Българинът Григор Димитров отпадна още на старта на Олимпиадата в Рио де Жанейро след загуба от Марин Чилич. След това тенисистът подмина всички български журналисти въпреки че е длъжен да се спре в миксзоната, за да отговаря на въпроси. Така е според правилата на турнира. Малко по-късно Димитров набързо стегна багажа си и излетя от Рио.

Няколко часа по-късно Новак Джокович също отпадна. Неочаквано, изненадващо и сензационно. Сърбинът загуби от Дел Потро още на старта. Като нашия Григор. Джокович напусна корта със сълзи на очи. Цял свят видя как сърбинът плаче като малко дете, след като се провали мечтата му да спечели олимпийската титла, която все още липсва във визитката му.

Голямата разлика между двамата тенисисти обаче е, че Джокович не подмина децата. Спря се за автографи, снимки, селфита и т.н. Със сигурност му е било кофти, бил е в лошо настроение и му се е искало да се изпари без никой да го закача. Само че образът, който Ноле си изгради, не му позволи. Затова той е голям, а нашият Григор...

Ето какво направи Джокович след загубата от Дел Потро...



Източник: blitz.bg