За какво са ни велоалеи, след като има идиоти, които паркират на тях

Общество

29-03-2016, 08:23

Снимка:

facebook

Автор:

Заедно срещу крайно наглите шофьори

Всичко от Автора

Искат война тия боклуци и ще я получават винаги и навсякъде, заявяват възмутени граждани

За какво са ни велоалеи, след като има идиоти, които да спират на тях. Това се питат във Фейсбук в групата "Заедно срещу крайно наглите шофьори". Потребителите непрекъснато споделят снимки и впечатления от срещите си с бруталната селяния и наглост, която демонстрират някои шофьори. Поредният пример е от София.

Ето какво споделят от групата, които са категорични, че са "хора, които отказват да приемат наглостта за нормална част от ежедневието ни и и се противопоставят активно":

"Столична община, Йорданка Фандъкова,, Спаси София, СДВР Столична Полиция, кой още да тагна не знам ама от подобни орки избива агресията много и мисълта ми не тече както трябва. Надявам се, че този примат, който осквернява любимата ми марка ще бъде издирен и глобен. От нас се иска както винаги да го направим доста популярен. Своеобразен народен любимец. Всякаква информация за собственика ще я качвам публично, Фейсбук профила - също. Искат война тия боклуци и ще я получават винаги и навсякъде!"

 

 

Столична община,Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, Спаси София, СДВР Столична Полиция, кой още да тагна не знам ам...

Публикувахте от Заедно срещу крайно наглите шофьори в 27 март 2016 г.

 

От групата предлагат и стикери, които да бъдат залепени по колите на наглите шофьори като се мотивират: "Нетърпимостта към наглостта бавно, но сигурно се превръща точно в това, което искаме - част от живота на всички ни. И се радваме, че няма кампаниен характер. Вече няма областен град в България, до който да не сме стигнали. Колкото повече и по-активни сме ние, толкова по-малко място за проявления на наглост ще има".


 

Ако някой е решил, че сме се предали, жестоко се е излъгал :) Нетърпимостта към наглостта бавно, но сигурно се превръща ...

Публикувахте от Заедно срещу крайно наглите шофьори в 14 март 2016 г.