Плаж "Корал" по атанас-русевски

Общество

11-03-2016, 16:22

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вл. Каролев: Забраната за спане на плажовете има и икономически цели

Владимир Каролев: ВидЕх съоръжение без ОВОС и разрИшение за строеШ

Каролев към природозащитник: Лъжете като дърти цигани!

Спортни легенди с отворено писмо до Бойко Борисов: Шепа псевдоеколози водят война срещу българския спорт

Втори протест срещу забрана за къмпингуване

Извънредно: Владо Каролев изхвърли еколози от международна среща

Евдокия Манева: Зелените изкривяват природозащитата в България

Властта да не се унижава с цирка на зелените

Пет зелени човечета разиграват държавата

Вижте кои журналисти участват в проекти на "зелените"

Турски хотелиер: "Зелените не са страна за Банско"

Не на зеления рекет!

Десетина зелени протестираха пред министерски съвет срещу втората кабина в Банско

Председателят на Съюза на писателите Боян Ангелов ще гостува в Плевен

Любо Ганев: Проститутките правят секс за пари, спортистите не!

Кой нарече българските спортни легенди „елитни проститутки“?

Според Владимир Каролев атаките на активиста са заради загубена концесия

Над 20 снимки на плаж "Корал" публикува днес икономистът Владимир Каролев в профила си във Фейсбук и написа: "Това е "еко"-плажът Корал през 2013, когато е бил даден на концесия на зеления активист Атанас Русев. Същият, който днес го "спасява", след като си загуби концесията. Някой може ли да ми обясни какво "еко" и "зелено" има в триетажен бийчбар върху засипано устие на река, палатки върху плажа, каравани, коли и бараки върху дюни, специално утъпкан път, за да се стига с кола до частен имот, разхвърляни бельо и презервативи по храсталака, чебапчийница, построена върху дюна, няколко унищожени частни имота от неправомерно разполагане на каравани, чебапчийници, тоалетни, коли, паркирани направо върху плажа (със софийски номера) и маркучи в пясъка, които извеждат мръсната вода към морето? Между другото, познайте чий е най-запазеният и наистина зелен терен от всички - храсталаците и гората зад неправомерния паркинг. На испанската фирма Ибердрола (приходи повече от БВП на България), срещу чийто проект реално е насочена цялата "зелена" дъндания. За да може "зелени" активисти да си правят каквото им е кеф безплатно. От кога ви казвам, че голяма част от зелените отвън са червени отвътре. Да ви кажа честно, само на тези 30 снимки виждам нарушения в концесията за 1 година, колкото нарушения има във всички концесии за 10 години. И само на мен ли ми е любопитно, дали инспекторатът на МОСВ няма да се поинтересува от това къде е спало местното РИОСВ? Или и то е било "позеленяло"?"

 

 

Това е "еко"-плажът Корал през 2013, когато е бил даден на концесия на зеления активист Атанас Русев. Същият, който днес...

Публикувахте от Vladimir Karolev в 10 март 2016 г.

 

В коментар под поста Атанас Русев пък твърди, че през лятото на 2013 година не фигурира във фирмата Райд Екстрийм, която стопанисва плажа. Напуснал я в началото на 2013 г. Каролев отговаря, че снимките от 2012 не са по-различни: "Същата история. Плюс кенефи и паркинг и каравани в земята на Прайм Пропърти Бг. На полуоострова в южния край на Корал. Няма лято през последните 25 години през което да не съм минавал през Корал. Свърши ти лапачката там."

 

Каролев е добавил и снимка от още един "еко"- плаж - Болата. "Този си е направо в резерват. По документи и според местното РИОСВ, върху него има само раци и миди. А и зИлените не виждат колите, защото на 500 м от там са видяли ветрогенератори, но не и колите на плажа в резервата", пише той.