Неуместни са шегите с плика

Общество

23-02-2016, 13:20

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Петко Симеонов, Facebook

Всичко от Автора

Към тези факти трябва да се отнесем сериозно и да чуем компетентните хора, макар че те оредяха

Публикуваме без редакторска намеса, коментар на Петко Симеонов - учен, писател, политик, съучредител на Съюза на демократичните сили.

 

Плик с куршум до премиера, заплахи към Пеевски и охрана от НСО, отрязани спирачки на колата на важен депутат. Маса от коментари - присмех, пиар акция, "отклоняване на вниманието", "защо ни казват?" (преди при подобни случай - "Защо не ни казват?") и прочие. Луканов беше разстрелян пред дома си, в Сърбия убиха премиера Джинджич, у нас има убити (и самоубити) магистрати и вещи лица, смърт при неясни обстоятелства на депутати, да не говорим за застреляни бизнесмени (доколко са били свързани с "мръсни" сделки е друг въпрос), убити свидетели от сериозни съдебни процеси, оттегляне на магистрати, свидетели, вещи лица от дела , неочаквани решения на управляващи... Познавам заплахите от 90-години до държавния глава, министри и други. 
Неуместни са шегите с плика, със заплахите към Пеевски, със спирачките на колата на Мартин Димитров. Според мен, към тези факти трябва да се отнесем сериозно и да чуем компетентните хора, макар че те оредяха.


 

Плик с куршум до премиера, заплахи към Пеевски и охрана от НСО, отрязани спирачки на колата на важен депутат. Маса от ко...

Публикувахте от Петко Симеонов в 22 февруари 2016 г.