Не искам друг президент... (видео)

Свят

22-02-2016, 09:49

Снимка:

facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Барак Обама утеши малко момиче, което не може да приеме факта, че той трябва да си отиде

Видеоклип, показващ реакцията на малко момиченце, което не може да приеме, че Барак Обама трябва да се оттегли от президентския пост, бе гледано милиони пъти за по малко от седмица.

След като показа подкрепата си за Обама, малката получи дори отговор от Белия дом, в който любимият й президент се опитва да я успокои.

Видеото, публикувано във Facebook от майката Капина Харис, показва как малкото момиченце плаче неудържимо, след разбира, че това е последният мандат на Барак Обама.

Майка й пише в своя профил в социалната мрежа: "В събота сутринта, точно преди гимнастика, моето бебче разбра, че нашият президент Барак Обама вече няма да е наш президент! Той е бил нейния президент през целия й живот. Освен това и тя, като него е родена на 4-ти август."

Във видеото, което вече е гледано над два милиона пъти, момичето плаче неудържимо: "Аз не искам ... аз не искам друг президент. Барак Обама..."

След като нейната баба й обяснява, че президентът има право само на 2 мандата, тя крещи: "НЕ!" и избухва в сълзи отново.

Видеото се разпространява като вирус из Фейсбук, а много потребители пишат, че "знаят как се чувства тя".

Кулминацията на затрогващата история идва когато видеото е коментирано от самия президент Обама.

Той пише "Каприна, кажете й да избърше сълзите си, защото аз няма да ходя никъде. След като напусна Белия дом, аз все още ще бъде гражданин точно като нея. И когато порасне, тя може да се включи в политиката заедно с мен. В същото време, аз ще поглеждам от време на време към писмото й и ние винаги ще празнуваме рождените си дни заедно!"

Постът на Каприне бе споделен и от една от дъщерите на президента - Малия Обама, който написа: "Благодаря за огромната любов и подкрепа."