Стига! „Швейцарска държава“ плячкосва горите като „Ислямска държава“ Палмира

Някой дава ли сметка какво се случва, по дяволите, в тази страна? Че държава няма, няма, ама вече и територията ни е кът. Този чупне от нея, онзе стане феодал там и те така, територийката намялава. Сега екоталибаните и те. Сформирни на грантов принцип в терористичната организация „Швейцарска държава“, късат от българската територия. Превръщат я в своя, правят си някакъв еко-халифат и започват там да чифтосват кокошки със стоножки, да се грижат за популацията на лудата попова лъжичка и да търсят остатъци от двуглавия птеродактил. И забележете – извиват ръцете на държавата, българската, тя да им плаща стотици милиони на година за тази иначе толкова благородна мисия да си „зелен“. И правителствата го правят. Не това, не онова, ВСИЧКИ! Режат от парите за децата, от средставата за училищата, от тези за армията, за да има за „Швейцарска държава“. Защото не го ли направят, сядат 100 човека на „Орлов мост“ и почват да пищят.

Е стига вече! Зелени няма. Има само платени! И в гората и на площада. И те са големият ни проблем. Днес и сега! Какво медиите ни занимават с Доган, Местан и прочие сюнети. Това са си проблеми на Турция. И на сюнетния батальон. И не може заради тях да неглижираме далеч по-важното. А то е, че терористичният батальон „Швейцарска държава“ започна последната си и решителна битка срещу България, срещу препитанието на стотици хиляди българи, срещу един от малкото шансове да надигнем глава, какъвто се явява родният ни туризъм.

Вчера най-накрая разумът надделя, патриотизмът проговри, народът си отдъхна. На Банско ще стане нормално за туризъм. В българската хазна, осигуряваща пенсиите на дядовците ни, парите за лечение на майките ни и стипендиите на децата ни, ще се изсипят едни стотина милиона допълнително! По-натам като влязат в туристически час и другите ни курорти, пък може да дойде време, в което да пресмятаме в милиарди.

Въобще истинско чудо – в тази държава се случи нещо позитивно, нещо добро за нея. И ето ти ги зелените ИДИЛ-ци веднага в настъпление. Не срещу Банско, не срещу този или онзи, а директно срещу държавата. Обявеното от вътрешния министър решение за най-добрия курорт на Балканите стана причина грантовите еко-талибани да заплашат националната сигурност. Защото, когато се готвиш за преврат, каквото е свалянето насилствено на едно правителство, ти се готвиш да посегнеш и на националната сигурност. ЩЕЛИ ДА МУ ВИДЯТ СМЕТКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! Както веднъж вече го направили, ако вярваме на това, с което се хвали томабелевщината в социалните мрежи. Представяте ли си докъде сме се докарали? Една платена терористична организация заплашва българското правителство, че ако не продължи да я дотира, ще му види сметката!? Не става дума за Бойко, за Гойко. Става дума, че въоражени с грантове, едни хора днес въртят държавата ни на малкия си пръст, скрити зад екологични идеали, в които иначе не вярват.

Това малко байгън идва. Не може една перука, един кондом, две Прокопита и Тома Белята да са отгоре, а ние да сме раята. За какво си искаме турското робство, като днес самите се вкарваме в еко-такова. Ние се чудим откъде два лева да изкараме, от какво да спестим, за да си платим ТЕЦ-а, а онези наглеци отиват и внасят искане за 50 милиона. Трябвали им, за да дебнат на каква стойка се чивтосват червената чучулига със зелената нечучулига. „Швейцарска държава“ пленява горите ни както „Ислямска държава“ плени Палмира. „Швейцарска държава“ не иска никой друг в гората, за да контролира не популацията, а сечта там. „Ислямска държава“ иска Палмира, не за каузата, а за да я разпродаде. Да виждате разлика между двете? Е защо тогава трябва да и се кланяме на тази Швейцарска държава!? Да и строшим днес главата, защото утре вече ще е късно. А и може да не е останало нищо от тази територия, наречена България.

ВЛАДИМИР ЗАРКОВ

ПП: Докато пишех материала, трима еко-талибани влезли на пресконференция на двама български министри и започнали да ги обиждат! Доведените от „Швейцарска държава“ медии заснели „протеста“ и си заминали. Довечера ще ни го покажат по телевизиите, където е бъкано с грантови хрантутници. И утре раята ще знае каквото трябва да знае според „Швейцарска държава“.


Източник: 7dniski.bg