БОРО ФЪН РЕЙС (Купа Кебапче, но тази година без безплатни кебапчета)

Спорт

09-02-2016, 10:06

Снимка:

БОРО ФЪН РЕЙС, архив

Автор:

Мирослав Севлиевски, Фейсбук

Всичко от Автора

На 14 февруари, по време на нощното каране в Боровец ще се проведе атрактивното и забавно състезание БОРО ФЪН РЕЙС

Форматът на състезанието ще е отворен и в него ще имат възможността да участват всички на възраст от 0 до 70+ години, които искат, могат и се чувстват подготвени и най-вече мотивирани да се спуснат по трасето. Стартът на надпреварата ще бъде даден в 18:30 часа на писта „Иглика“.

Участие ще вземат около 100 деца от ски и сноуборд клубове „Чамкория”, „Боровец”, Рилски скиор” и „Бороборд”, както и от местните спортни клубове, граждани на Самоков, гости на Боровец и страстни любители на ските и сноуборда.
Специални гости и участници в изключителната надпревара ще бъдат министърът на младежта и спорта- г-н Красен Кралев, кметът на Община Самоков- г-н Владимир Георгиев, ски легендата Петър Попангелов, г-н Мирослав Севлиевски. Всички ще премерят сили с всеки един без значение от пол и възраст. Трасето реди Георги Кочов - изпълнителен директор на Бороспорт, легенда в ски спорта и треноьор на Националния отбор по ски алпийски дисциплини над 13 год.
Участниците и гостите ще имат удоволствието да се забавляват като станат част от една динамична и забавна проява.
Топли напитки, предоставени от хотел „Рила“ ще очакват спортистите на финала.

За повече информация и записвания:
Тел.: 0882 669 603 и 0889 607 000 
e-mail: info@borovets-bg.com

 

Бел.ред.  Идеята за провеждането на състезание за купа „Кебапче” възниква през 2003 година, когато запалените по зимните спортове Мирослав Севлиевски, Красен Кралев и Георги Торнев решават да премерят сили на ски пистата. В хода на подготовката за любителското съревнование възниква идеята да бъдат поканени и младите скиори от детско-юношеските отбори по ски в Самоков. След успешното спускане всички участници са поканени на вкусна скара, приготвена от организаторите.

Месец по-късно Мирослав Севлиевски създава ски-клуб „Чамкория”, а купа „Кебапче” се превръща в традиционен преглед на спортната подготовка на младите състезатели.

 

 

 

 

БОРО ФЪН РЕЙС ( Купа Кебапче, но тази година няма да има безплатни кебапчета:) )14.02.2016г.На 14февруари, по време н...

Публикувахте от Miroslav Sevlievski в 8 февруари 2016 г.