Борисов: Полагаме огромни усилия, за да осигуряваме по-добри условия за живот в страната

"До момента сме направили над 50 зали, където да спортуват бъдещите шампиони и звезди на България."

Полагаме огромни усилия, за да осигуряваме по-добри условия за живот в цялата страна. До момента сме направили над 50 зали, където да спортуват бъдещите шампиони и звезди на България.Това написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

"Многофункционалният спортен център във Вършец, който открихме заедно със спортния министър Красен Крале и народния представител Десислава Атанасова, е част от проект, чрез който е реконструиран и съществуващ стадион, изградена е спортна зала с покрит плувен басейн и резервоар и са извършени дейности по озеленяване.

Община Вършец подписа договора на 27.11.2012 г., като сумата на одобрената субсидия е в размер на около 5,8 млн. лева. Залата е много хубава, децата ще могат да играят и спортуват, а вече ще могат да идват и други отбори тук заради прекрасния климат и условия. В предишните години повече работихме за Южна България, но от догодина сме се подготвили и почваме да работим паралелно и по селските райони, и за църквите, и за манастирите, и по инфраструктурата в Северна България. Хората ще видят с очите си тези неща така, както днес видяха многофункционалния спортен център.

Много ми беше драго да чуя как хората се радват и аплодират местния поп. Истински вярвам в Църквата и се опитваме да помагаме, защото в тези години на варварски актове и изтребление във всички посоки вярата е изключително важна за хората", написа още премиерът.

 

Полагаме огромни усилия, за да осигуряваме по-добри условия за живот в цялата страна. До момента сме направили над 50 за...

Публикувахте от Boyko Borissov в 17 ноември 2015 г.