„Вип Брадър“ - Всички участници вече са ясни

Нареждаме пъзела на „Вип Брадър“

Вип сезон на „Биг Брадър“ ще се проведе за пореден път и шоуто започва след броени дни на 13 септември, неделя.

Журналисти, медии и обикновени клюкари се опитват да докопат информация и да подредят „пъзела“ от лица и имена, които ще се състезават за титлата „Най-любима звезда на България“.

Ето как по „пътя на логиката“ и не чак до там, нареждам мозайката, следвайки „рецептата“ на предаването, информация от колеги, клюкари и други нерегламентирани източници.

Както наблюдателните зрители са забелязали, редакторите на шоуто си поставят няколко важни цели по време на кастинга опитвайки се да постигнат максимално висок рейтинг. Добрият подбор на участниците – кастинг, е една от най-важните задачи на екипа.

ЗДВЕЗДАТА

На първо място винаги е въпросът „Коя ще е най-голямата Звезда“ сред звездите в Къщата?

Тази година се спряга името на фолк певицата Преслава и е почти сигурно, че тя ще бъде в Къщата. Още за участието на Преслава в шоуто прочетете ТУК!

ПРОХОЖДАЩА ПОП ЗВЕЗДА

Освен известна фолк певица, се очаква и участието на млад представител на съвременната поп музика. Засега името на поп изпълнителят, които ще се присъедини към Вип компанията, не е известно, аз лично ще се радвам да видя в Къщата Михаела Филева. Нищо чудно освен „Прохождащата поп певица“ в къщата да влезе и начинаеща чалгаджийка. Най-вероятно това ще бъде някое от новите попълнения в Ара Мюзик, която както е известно остана без звезди след напускането на Емануела, Джина Стоева и Ивена и има спешна нужда от популярно име и лице в оредялата си листа с изпълнители.

ВЕТЕРАНИТЕ

Ролята на звезди от старата генерация, която също е част от търсения ефект за подреждане на пъзела този сезон ще изиграят Катя и Здравко от дует „Ритон“, гласи клюката. Звездното семейство ще бъдат и вторите по значимост звезди след Преслава. Освен това, така Брадъра успява да събере и двете най-известни българки с най-голям естествен бюст Преслава и Катя от „Ритон“.

В естрадната музика също не липсват дрязги и интриги така, че искрено се надявам редакторите да са избрали подходящ дразнител и за ритонците, най-желателно е появяването на Кичка Бодурова в шоуто, популярна с острия си език и скандалните си изцепки.

СЕКС БОМБИТЕ

„Библията“ на предаването проповядва, че за да стане шоу в шоуто, трябва да има поне една красива силиконова бомба. Но ако има две, които да не се понасят ще стане още по-голямо „шоу“.

Така, че стигаме до въпроса „Кои ще са Златките във Вип-а този път?“. Отговорът на този сакрален въпрос е точно под носа ви, това са Катрин Вачева и Светлана Василева (Мис Плейбой 2009).

Те  ще се нагърбят с „тежката задача“ да дразнят мъжките сетива, и подобно на русата Златка, Вачева ще вкара и своя любим.

Преди време Катрин стана печално известна покрай връзката си с футболиста Орлин Орлинов, когото тя обвини в побой и домашно насилие, а Светлана Василева дълго време беше спрягана за любовница на Георги Иванов – Гонзо. Не бива да се учудвате от факта, че редакторите са решили да вкарат в Къщата и заклетата врагиня на Василева – Моника Валериева.

Светлана Василева, Катрин Валева и Моника Валериева

Лутащата се между старото амплоа на модел и новото на фолк певица Валериева и плеймейтката Василева не се понасят заради женски скандал за общ мъж, който не могли да разделят. Войната им премина основно чрез „оръжията“ на социалните мрежи и "услужливи" клюкарски сайтове.

Не ми е ясно с какво Моника Валериева е станала известна и защо продуцентите я определят като Вип личност, потърсих в мрежата нейната биография, но открих само статии за връзки с богати мъже и скандали с други „елитни“ дами като нея.

Събирайки двете ненавиждащи се красавици продуцентите изпълняват още една от целите си, да затворят заедно и под един покрив две мразещи се жени, които да се карат и кудкудякат истерично по цял ден за сеир на уважаемия телезрител.

ДОН ЖУАН

В образа на изкусителния красавец този сезон се очертава да се вживее Джино, известен български плейбой подвизаващ се в САЩ. Хубавецът дори успя за кратко да плени сърцето на фолк певицата Джена и познава „СЕКС БОМБИТЕ“, които ще влязат в Къщата доста добре.

СПОРТЯГАТА

Според популярното списание "LОVE style" ММА боецът Деян Топалски ще е един от участниците, които ще влязат в Къщата, пише plevenutre.bg.

Освен с победите си на ринга, Деян Топалски нашумя особено много през последните месеци и с това, че според теста на МЕНСА е показал коефициент на интелигентност, колкото този на Бил Гейтс и Стивън Хокинг. А само 0,2 процента от хората по света могат да дадат този резултат.

Топалски е роден в Плевен през 1983 г. Завършил е СОУ "Иван Вазов" с профил математика-информатика. Висшето си образование завършва в Техническият университет в София, специалност Индустриален Мениджмънт. Любовта му към бойните изкуства започва още в четвърти клас. Започва с киокушин карате, след това изучава тънкостите на таекуон-до, но най-много години посвещава на кикбокса. Седем пъти е заемал първото място на държавни първенства в различните правилници – К1 и лоукик. В момента Топалски е сред най-видните родни ММА бойци.

ПОЛИТИКЪТ

През изминалите сезони в Къщата са вкарвани няколко политически имена и тоталитарни наследници. Кой политик би бил интересен за зрителите на този етап не ми хрумва идея, но едва ли позицията ще остане празна.

КРАСАВЕЦЪТ

Неведнъж в кастинга на риалитито влиза и популярен мъж модел или манекен, често това е някой бивш и позабравен „Мистър България“ и тази година ще има такъв. От Фейсбук профилът на Румен Георгиев – „Мистър България“ 2005 става ясно, че от известно време манекенът прекарва повече време със щангите във фитнеса и вае тяло, което явно смята да показва на екрана. Той е най-вероятният мистър хубавелко, който ще предизвиква влажни спазми в застаряващата женска част от аудиторията на предаването. Румен е семеен и има син, но злите езици съскат, че преди време се е прехранвал като жиголо.

ЛИЦЕ ОТ NOVA

Телевизията излъчваща формата в България не пропуска възможност да вдигне популярността на някой от своите кадри. През 2015 във „Вип Брадър“ лицето от NOVA и позицията на актьор ще бъде съчетана от Станимир Гъмов, който се подвизаваше в ефира като водещ на не до там успешният първи сезон на предаването „И аз го мога“.

Говори се, че той не само ще обедини в едно двете роли, но и ще заеме мястото на „алкохолика“ в Къщата, заради страстта на актьора към чашката.

ЕКСЦЕНТРИКЪТ

Според клюката този „трансферен коридор“ вече е зает от стилиста и гримьор Валентин Кулагин. Освен със странният си стайлинг и нестандартната си работа, Кулагин нашумя със скандални и провокативни изказвания за известни дами, които разбуниха духовете в столичния хай-лайф.

НЕДОРАЗУМЕНИЕТО

Както вече стана ясно, интернет „чудото“ Джорджано ще си пръцка под един покрив с най-известните българи склонни да участват в шоуто, което до известна степен смятам за обида към тях и към нас зрителите. Но какво ли не прави Биг Брадър за да си осигури рейтинг и гледаемост. Тези от вас, които не са чували за него не са изтървали нищо.

Не претендирам, за абсолютната изчерпателност и точност на предложената „плей листа“, защото всеизвестен факт, е че в „Биг Брадър“ нищо не е такова каквото изглежда, продуцентите си имат поне 20 резервни участници и решават кой ще вкарат в Къщата в последния момент.

Сред резервите на браточката са Луна, Сашка Васева, Катя Близнакова, Кристина Димитрова,  Анита Мейзер и други двайсетина знайни и незнайни герои от клюкарските колонки на жълтата преса.

Девизът на тазгодишния Вип сезон на „Вип Брадър“ е „100 % Напудрен!“.