Прогнози и надежди за 2015 година

Първите дни на новата година са времето, когато се правят прогнози за това каква ще бъде тя

2015-а ще бъде под знака на Водолея и на дървената овца. Годината ще е успешна, но и през нея са възможни политически промени, смятат астрологът Люмиер, нумероложката Ели Маринова и гадателката Гюкчен. Ето какво прогнозираха те в предаването “Денят започва в неделя” с Георги Любенов.

Люмиер – астролог: За огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец, в първото полугодие на 2015 година ще бъдат добре материално. Водните знаци – Риби, Рак и Скорпион, ще имат напредък през годината.

Ели Маринова – нумеролог: Годината има опасност да е малко по-напрегната от тази година, защото ще изкачваме Еверест. Осмицата е Еверест. За да изкачим Еверест, трябва да сме добре подготвени и информирани.

Гюкчен – гадателка: Единицата е ново начало, но който не е изчистил нещата от миналото си, ако ги изчисти до април, след април ще му тръгне в нова насока. За мен това е първата успешна година от последните 3 години.

През март и април влизат в политиката нови лидери, може да има ремонт на кабинета. Още януари ще се заговори за Шенген, но чак декември ще стане ясно дали България от догодина ще влезе в Шенген.

Март-април тук се дава смяна в кабинета, смяна на министри. След април горе-долу тръгват нещата, но май месец, ако не стигнат до споразумение отиваме на избори.

2015-а е една година, която дава начало и нов старт, 2016-а се доразвива и чак 2017-а ще берем плодовете на това, което сме направили през тези 2 години.

Източник: БНТ