Хороскоп за 2015 година: На кого къде му е късметът

Хороскоп

01-01-2015, 12:48

Снимка:

pixabay.com

Автор:

24 часа

Всичко от Автора

Ако не ви върви в едно, ще ви потръгне в друго!

Астролозите твърдят, че неуспешни хора не съществуват. Ако не ви върви в едно, ще ви потръгне в друго! Според хороскопа на късмета 2015 година ще е успешна за повечето знаци на зодиака.

Най-важното е обаче да знаете в каква област от живота ще ви се усмихне късметът, за да насочите цялата си енергия в необходимата посока. Ето в какво ще ви провърви най-много според вашата зодия през 2015 г.

РИБИ
Докато миналата година за вас беше време на духовно търсене, през 2015 г. е обратното - чака ви много практическа работа и съвсем реални дела, от които ще зависи вашият успех. Това е най-подходящото време за изграждане на кариера, учене, издигане в службата или просто печелене на пари.
Резултатите ще зависят пряко от вашето усърдие и никой не може да попречи на това.
Пари и работа: Ако сте наемен работник, просто си изпълнявайте задълженията добре. Началството непременно ще оцени това и ще ви чака повишение или увеличение на заплатата. Ако сте бизнесмен, смело може да рискувате - късметът ще бъде на ваша страна. Само не забравяйте, че тежката и рутинна работа също ще трябва да вършите сами.
Любов: Тук звездите може да приготвят сюрприз - колкото по-бързо, толкова по-неподготвени ще се окажете. Ако сте сами, през 2015 г. ще срещнете човек, който напълно ще промени живота ви. Той обаче може да се окаже не такъв, какъвто си го представяте. При семейните Риби също ще има неочаквани обрати на съдбата, като промените ще идват преди всичко от партньора ви. Но няма защо да преживявате - всичко е за добро.
Здраве: Общото ви разположение значително ще се подобри в сравнение с изминалата година. Хроничните заболявания - ако имате такива, почти няма да ви безпокоят. Не трябва обаче да злоупотребявате с алкохол и тежка храна, защото стомахът може да се окаже слабото ви място през 2015 г.
Отдих: Превъзходна година за почивка в много отношения.
Съвети: Главното е да не залитате към авантюри и съмнителни начинания. Трябва да си поставяте ясно целта и добре да знаете пътя, по който да я постигнете. През 2015 г. не е необходимо излишно да изпадате в някакви духовни дирения, най-доброто за вас е просто да работите. Зле могат да се отразят неприятните думи и емоции, благоприятни ще са доверието и увереността.
Щастливо число: 4
Внимание: Бъдете предпазливи в отношенията с партньора ви в живота.
Избягвайте: Кафяв и черен цвят; пътуване на югозапад; сладки и жълти храни; завързване на нови връзки.


ВОДОЛЕЙ
През 2015 година най-добре е да не се цепите от колектива и от време на време да оставяте амбициите си настрана. Работете, старайте се, полагайте всички усилия, за да получите резултат, но забравете за хвалбите и не си изтъквайте постиженията, защото може нищо да не получите. Скромността - това е вашият ключ към успеха тази година.
Пари и работа: Ще се наложи да работите малко по-добре от колегите си, а понякога да поемате и техните задължения. Но вас лично няма да ви похвалят, само заедно с колектива ще може да се движите нагоре по служебната стълбица. През цялата година доходите ви ще се задържат на средно ниво, макар че ще ви се иска повечко, но не се разстройвайте - можеше и това да го няма.
Любов: Пълна липса на скука. В сърдечните дела при Водолеите ще бушуват огнени страсти - през цялата година ви очакват романтични срещи, леки увлечения, дива страст, нова любов и какво ли още не. Даже семейните ги чакат разни изпитания - половинката ви може да пробва да ви измени, вие сами можете да решите да кривнете... Но от есента на 2015 г. нещата ще си дойдат на мястото - всичко излишно ще си отиде от живота ви и ще останете с любимия човек.
Здраве: С физическото здраве всичко ще бъде наред, но от време на време може да не ви достига жизнена енергия. Помислете как да си я набавяте - с добри приятели, спорт, природа, хубави емоции.
Отдих: 2015 година ще ви донесе куп впечатления и приятна почивка. Прекарайте новогодишните празници в семейния кръг и с близки приятели.
Съвети: Тази година трябва да бъдете оптимисти. Не преживявайте дълго неуспехите, бъдете трудолюбиви и старателни - и в края на годината ще ви чака хубав бонус. Постарайте се да не влизате в конфликти с роднини - това изсмуква много сили. Самочувствието може да ви спъне, ще ви трябва смелост.
Щастливо число: 3
Внимание: Бъдете нащрек, когато Луната влиза във втория или осмия дом на хороскопа ви през 2015 г.
Избягвайте: Червен, кафяв и розов цвят; пътуване в северна посока; сладки и тежки храни; мляко през нощта; компанията на близките си.


КОЗИРОГ
Повечето хора, родени под знака на Козирога, ще трябва през цялата 2015 г. все нещо да влачат, да пробиват, да преговарят за нещо и от нещо да се измъкват. Няма да ви е лесно, но положените усилия ще са от полза. Главното условие е да не стоите на едно място, за да получите каквото и да е - трябва да се движите, накъдето и да било. А пък ако знаете точно какво искате, попътният вятър ви е осигурен. Гордостта и чувствеността ще ви пречат. Ще ви помага постоянството.
Пари и работа: За да получавате повече, ще се наложи да влагате повече. Но 2015 г. може да ви изиграе лоша шега - ще чукате на затворена врата, вместо да изберете друг път и почти без усилия да получите повишение по служебната стълбица, добавка към заплатата или изгоден договор. Не съжалявайте за пропилените усилия - ако ги няма, и отворена врата няма да намерите.
Любов: Тук звездите са изцяло на страната на Козирога. Началото на годината ще донесе приятни романтични запознанства, които до лятото ще прераснат в сериозно увлечение, а към есента - зимата може да завършат със сватба и незабравим меден месец. На семейните Козирози също ще им провърви - вашият партньор изведнъж може да стане по-романтичен или по-надежден, или... абе това, което чакате от него толкова години.
Здраве: През 2015 г. трябва да обръщате внимание на стомаха - внимавайте какво ядете, тъй като до язвата не е далеч. През есента задължително си осигурете отпуск или почивка.
Отдих: В това отношение хороскопът ви обещава много промени и пътувания.
Съвети: Внимателно следете за външния си вид и въобще за имиджа си - през тази година хората ще ви оценяват именно по дрехите. И помнете - от само себе си нищо няма да се получи.
Щастливо число: 6
Внимание: Пазете се от пристрастяване.
Избягвайте: Жълт и червен цвят; пътуване в североизточна посока; сладки и тежки храни; компанията на подчинени хора.


СТРЕЛЕЦ
2015 година ще бъде успешна за амбициозните Стрелци, които не се страхуват да се потрудят. Звездите ви обещават проницателност и творчески подем. Качествата на вашия знак - общителност, стремеж към изследвания и експерименти, ще ви бъдат полезни тази година по най-добрия начин.
Нетърпението и сляпата вяра в другите ще ви оказват неблагоприятно влияние. Във ваша полза ще работят вярата и устойчивостта.
Пари и работа: В кариерата Стрелецът трябва да забрави за колектива и да разчита само на себе си. Това изобщо не трябва да ви плаши - всичко ще ви се получи на шест. Основното е да не кроите прекалено много планове и да мечтаете - за вас 2015-а ще е година на решителни действия, които ще дадат плодове по-рано, отколкото очаквате.
Любов: В тихото пристанище на семейните отношения или просто в компанията на близък човек ще можете да се отпуснете и да си починете от бизнес подвизите. В тази сфера не се очакват никакви сътресения - само сладки радости или спокойни романтични срещи.
Здраве: Разбира се, темпото на работа не може да не се отрази на вашата енергия - някъде през лятото ще почувствате, че не ви достигат сили. Отидете да си направите спа процедури, дайте си една седмица почивка, почетете класика. До есента силите ви ще бъдат възстановени - и отново ще яхнете коня.
Отдих: Прекарвайте колкото се може повече време със семейството си.
Съвети: В първата половина на годината не разчитайте на помощ от приятели - няма да им е до вас. А в края на есента смело може да се заемете с най-умопомрачителния проект, който отдавна не се осмелявате да осъществите.
Щастливи числа: 1 и 5
Внимание: Пазете се от врагове и вода.
Избягвайте: Бял и черен цвят; пътуване в югоизточна посока; сладки и жълти храни; компанията на по-възрастни членове на семейството.


СКОРПИОН
Макар че на вас винаги може да се разчита и силата ви е в стабилността и надеждността, през 2015 г. ще се наложи да се грижите преди всичко за себе си. Може да ви се стори, че животът е несправедлив - на някои съдбата предоставя всичко на тепсия, а вие, щом получите нещо, и почти веднага трябва да се разделите с него. Не се отчайвайте - вие сте силни и ще се справите с всичко. Избягвайте да се гневите. Разчитайте на умението си успешно да печелите трудни ситуации.
Пари и работа: През януари и февруари все още ще се радвате на плодовете на миналия труд, но напролет всичко се разнася като мъгла и това, което остава, се оказва, че не е ваше. Нещата ще буксуват до есента, когато може да въздъхнете спокойно, но какво ви е струвало това, си знаете само вие.
Любов: Тук при Скорпионите всичко е наред - ако вече имате половинка, сте късметлия - всичко си остава постарому. Ако сте сами, през годината също не се очакват промени. Но и тъга звездите не обещават - забавлявайте се здраво. Ако романтичните връзки не трогнат сърцето ви, то поне ще има пълна наслада и горещи нощи.
Здраве: И през 2015 г. се придържайте към умереност. Не претоварвайте организма, не вдигайте тежести.
Отдих: Най-доброто време за почивка е през юли.
Съвети: Не се обезкуражавайте - работете или придобивайте нови знания и се старайте да се оказвате в точното време на точното място - това ще ви помага. Не се опитвайте да кръшкате от работа, началството няма да ви прости. Общувайте с хора, които има на какво да ви научат.
Щастливо число: 4
Внимание: Бъдете нащрек при шофиране.
Избягвайте: Син и черен цвят; пътуване в югозападна посока; пикантни и кисели храни; компанията на престъпници и зависими хора.


ВЕЗНИ
Често вашият знак се свързва с нещо ново, неограничена свобода, естественост и през 2015 г. ще можете да се възползвате пълноценно от всичко това. Изминалата година ви донесе отлична реколта от нови идеи и насоки, свършихте страхотна работа и през 2015-а остава само да берете плодовете на своя труд.
Пари и работа: Работата, която усвоихте миналата година и която понякога се превръща в рутина, ще ви помогне през 2015 г. да не се притеснявате особено за финансите и да се занимавате с това, което ви харесва. Чака ви успех в професионалните дела. Благоприятен ефект ще оказват храбростта и способността да вземате решения.
Любов: В личните взаимоотношения ще се появят много приятни и интересни запознанства, които към края на годината ще ви поставят пред избор - с кого искате да бъдете. За нови връзки най-благоприятните месеци са април и май. Семейните Везни може да хлътнат по някого, но в края на годината ще открият, че това е било само увлечение, и всичко ще си остане на мястото.
Здраве: Пазете се от настинки и ги лекувайте най-добре със здрав сън и масажи.
Отдих: Работата ще ви е като почивка.
Съвети: Използвайте чара си, умело представяйте фактите и не забравяйте най-добрия си приятел (дори понякога да е капризен) - това ще ви помогне да постигнете успех в кариерата. Не се препоръчва да рискувате прекалено през 2015 г. По-добре се оттегляйте от време на време насаме със себе си и ще се върнете с вярното решение и свежи сили.
Щастливи числа: 3 и 11
Внимание: Бъдете предпазливи на високи места и внимавайте със зоната под кръста.
Избягвайте: Червен и жълт цвят; пътуване в североизточна посока; сладко-кисели храни; компанията на непознати хора и подчинени.


ДЕВА
Девата я чакат духовни търсения през 2015 г. Макар външно да изглеждате напълно спокойни, вътре във вас всичко ще бъде в движение. Затова по-добре е да се занимавате с това, което наистина ви харесва, и по-малко да се замисляте за материални ценности. А най-добре ще бъде да се отправите на далечно пътешествие или да се захванете с медитация. Ще ви пречи колебанието при вземане на решения, ваш плюс ще е увереността.
Пари и работа: Никакви резки излитания и падания - в работата всичко ще е спокойно и горе-долу стабилно. Не се опитвайте да промените това, просто използвайте навиците и уменията си за постигане на ежедневните цели. Наесен е възможна финансова подкрепа или бонус, която ще ви позволи да направите големи покупки. Годината е много успешна за придобиване на недвижими имоти.
Любов: Всичко ще бъде свързано с вашите душевни желания - може да поискате безумна страст или домашен уют и стабилност. Романтичните отношения може да бъдат свързани с работата, но служебните романи няма да доведат до нещо сериозно. Семейните Деви ще трябва да се борят с изкушенията, но ще се справят.
Здраве: Тази година повече от обикновено ще сте податливи на различни алергии и кожни заболявания. Най-добре ще бъде да си почивате през април или септември.
Отдих: Годината ще е богата на увлечения, общуване с приятели и ярки впечатления. Полезно е да се занимавате с ръкоделие.
Съвети: Опитайте по-често да излизате извън града, най-добре сами - има върху какво да помислите. Не лъжете - през 2015 г. всяка лъжа ще се обръща срещу вас и ще ви скара с близките хора. Не молете кой да е да ви помогне в работата - ще ви подведат, а вие ще излезете виновни.
Щастливи числа: 2 и 10
Внимание: В отношенията с партньора в живота.
Избягвайте: Червен цвят; пътуване в източна посока; мазни и кисели храни; компанията на свръхвъзбудени и пристрастени хора.


ЛЪВ
Лъвовете свършиха чудесна работа миналата година и през 2015-а могат спокойно да събират плодовете. Всичко, което са замислили, ще се осъществи. В живота ви е приключил един етап и започва нов, не по-малко важен. Той ще изисква да преосмислите и най-обикновените неща и ще донесе разбиране на това, което е било недостъпно преди. Ще ви помагат безстрашието и силата на волята. Неблагоприятен ефект ще оказват логиката и арогантността.
Пари и работа: До пролетта големи промени в бизнеса и финансите не се очакват - работа както обикновено. Но от март започват творчески подем, нови идеи, планове и нови финансови възможности. Главното ще е да не се разпилявате на всички страни и да не опитвате да обхванете необятното. Изберете накъде да поемете най-напред, а останалото ще дойде от само себе си - през цялата година късметът ще е с вас.
Любов: През 2015 г. звездите са готови да ви предложат и леки романтични отношения, и луда страст, и стабилен семеен живот. Вие сами ще трябва да избирате от този списък и понякога това няма да е лесно. Най-успешното време за сърдечните дела ще е средата на пролетта и началото на есента.
Здраве: В края на зимата и началото на март както винаги ще ви мъчат настинки - пазете се. Постарайте се през 2015 г. да водите по-активен живот.
Отдих: Мнозина ще се откажат от стари забавления и ще се увлекат по нещо радикално ново. Серия от впечатляващи промени ви чакат у дома.
Съвети: Подгответе се, че в края на пролетта ви чака някаква неочаквана среща или покупка, а може би и смяна на дейността. Това ще предизвика цяла поредица от щастливи събития с хепиенд накрая. Важното е да не изпуснете това, което само̀  в ръцете ви. През 2015 г. може напълно да се доверите на интуицията си, тя няма да ви подведе.
Щастливи числа: 1 и 9
Внимание: Когато Слънцето навлезе в знака Риби през 2015 г.
Избягвайте: Черен, зелен и син цвят; пътуване в югозападна посока; тежки и кисели храни; компанията на по-възрастни хора.


РАК
През 2015 г. Ракът най-накрая може да диша спокойно - цялата година той може да не мисли за нищо друго освен за своите желания и плановете си за близките хора. Понякога даже ще се противи на късмета си - но това няма да помогне, при всички случаи ще има успех и просперитет. Положителното мислене ще ви дава криле, избягвайте свръхемоционалността и вълненията.
Пари и работа: Тази година е най-подходящото време за Рака да започне да учи, да смени работата си, да започне собствен бизнес или да се обзаведе с ново жилище. Не трябва обаче да разчита на партньори или на стари договорки - може да го подведат. Най-добре да се доверява само на себе си. В края на лятото и началото на есента може значително да подобри финансовото си положение.
Любов: Цяла година Ракът ще участва в някакви любовни истории на свои приятели, познати и роднини. За самия него най-доброто време за сърдечните дела ще дойде през август-септември. А в края на годината са възможни съдбоносни решения - или да сключи брак, или да се отърве от изчерпали се отношения.
Здраве: Препоръчителен е активен начин на живот - разходки, излизане сред природата, но не се претоварвайте. През пролетта и есента трябва да се замислите за укрепване на имунната система.
Отдих: Хороскопът за тази година ви обещава море от оптимизъм и самоувереност. Може да се потопите в любимото си хоби, да учите чужди езици или да овладеете нови кулинарни висоти. Мнозина ще пътуват в западни държави.
Съвети: В началото на пролетта опитайте да намерите нови приятели или да завържете връзки с влиятелни хора - по-късно това ще ви е страшно полезно. Макар че ще се наложи да решавате чужди проблеми, старайте се да не се бъркате в тайните на други хора. Бъбривостта и любопитството може да ви докарат много сериозни конфликти както у дома, така и на работното място.
Щастливи числа: 8 и 12
Внимание: Пазете се от необитаеми места и дълбоки води.
Избягвайте: Черен и син цвят; пътувания в югозападна посока; студени храни. Бъдете нащрек с приятели и близки роднини.


БЛИЗНАЦИ
През 2015 г. звездите постоянно ще хвърлят на Близнаците предизвикателства под формата на нови възможности, рисковани предприятия, неочаквани предложения. Ще бъдете озадачени, а понякога и паникьосани - какво да правите, нищо не е както обикновено. Но тази година не е обикновена - така че откажете се от трезвите сметки, не му мислете дълго как да постъпите, втурнете се презглава във всичко ново и ще извадите късмет. Неблагоприятен ефект ще имат гордостта и превъзбудата.
Пари и работа: Ако не се изплашите от новите възможности, е много голям шансът да се придвижите значително нагоре по служебната стълбица, да спечелите авторитет или да изведете бизнеса си на съвършено друго ниво. Не се страхувайте от импулсивни действия и вземане на светкавични решения - именно този модел на поведение може да ви донесе успех през 2015.
Любов: Близнаците, които са сами, могат да намерят своята половинка през 2015 г. Възможно е предложение за брак, Менделсонов марш и меден месец, но побързайте - сърдечните дела трябва да бъдат уредени до средата на есента. Постарайте се тази година да не предизвиквате ревността на партньора си - той няма да ви прости.
Здраве: Трябва да ограничите мазните храни - черният ви дроб ще бъде много уязвим. Най-неблагоприятно време за здравето ви е краят на лятото, така че през август е по-добре да излезете в отпуск.
Отдих: Ще има промени в любимите ви хобита. По-практичните ще обърнат внимание на печеливши сделки. Ще се интересувате от ремонти, творчески занаяти и интериор.
Съвети: Най-благоприятното време ще са първите три месеца на годината. Ще се изненадвате колко лесно се получава всичко. Използвайте това време, за да осъществите планове, които сте замислили отдавна. През лятото не правете големи покупки. И не слушайте никакви съвети тази година - няма да помогнат.
Щастливи числа: 7 и 11
Внимание: Когато Луната минава през четвъртия дом на хороскопа ви.
Избягвайте: Червен и жълт цвят; пътуване в югоизточна посока; кисели храни; компанията на хора, които се представят за приятели.


ТЕЛЕЦ
През 2015 г. ви предстоят големи промени в живота. Основната ви задача е да бъдете готови за тях и колкото е възможно по-старателно да планирате нещата - тогава всичко ще е окей. Но ако не сте готови за промени, те сами ще разтърсят живота ви, и то далеч не по най-добрия начин - старото ще бъде разрушено, настоящето съсипано, а бъдещето помрачено... Така че е по-добре да се подготвите предварително. Благоприятна за вас ще се окаже способността ви да анализирате проблемите. Ще имате подкрепа откъм баща.
Пари и работа: Тази година веднъж и завинаги ще бъдат решени някакви стари проблеми, които дълго време ви спъват по пътя напред. Бъдете готови да вземете важни решения и да поемете цялата отговорност върху себе си. През февруари и към края на годината Телецът може да получи неочаквана финансова подкрепа.
Любов: Цяла година ще имате достатъчно фенки или поклонници. Ще излъчвате топлина, на която ще се греят най-различни хора. Но внимавайте, не се разпилявайте да огреете всички - може да не успеете. Самотните Телци ще трябва да направят избор в края на годината - с кого да започнат дълготрайна връзка.
Здраве: Напролет са възможни леки травми - бъдете внимателни. През есента пазете дихателните пътища и белите дробове.
Отдих: Чакат ви вълнуващи развлечения. Мнозина ще пътуват до места, които никога не са посещавали. Но работата ще отнема максимум време, така че малко ще остава за почивка.
Съвети: В самото начало на 2015 г. трябва да направите важен избор и да промените нещо в себе си, бъдете готови за това. Не се опитвайте да се върнете в миналото и да отмените някои важни стъпки - това няма да доведе до нищо добро. Неблагоприятен ефект през годината ще имат желанието да печелите все повече и повече пари, както и ненужната логика.
Щастливи числа: 6 и 10
Внимание: Бъдете нащрек с дълбоководни организми, огън и електрически уреди.
Избягвайте: Червен и жълт цвят; пътуване на север; ориз, извара и студени храни; компанията на работници и подчинени.


ОВЕН
За да се сдобие с успех във всяка област през 2015 г., Овенът трябва да работи много и упорито. Но и от резултатите ще бъде изключително доволен - стабилност в работата и в бизнеса, хармония и доверие с близките хора, надеждни приятели... Е, само дето някои други получават всичко това много по-лесно, но не завиждайте. Най-благоприятно за вас ще работят съдбата и увереността.
Пари и работа: За да осъществите целите си в бизнеса или за да се изкачите по служебната стълбица, трябва не само много трудолюбие и старание, но също и интуиция, творчески подход и искреност. През есента има шанс да срещнете надеждни партньори или единомишленици. Собствените си проекти Овенът е най-добре да започне в самия край на 2015 г.
Любов: Тази година дайте воля на чувствата си и престанете непрекъснато да се контролирате и постоянно да претегляте всичко. Ще ви отвърнат с взаимност. Може да се подновят стари връзки. Най-доброто време за нови запознанства е през юли и август.
Здраве: През цялата година се грижете за стомаха си - старайте се да се храните правилно и си осигурете разтоварващи дни.
Отдих: Чакат ви много приятни разговори с близки хора. Забавно и увлекателно ще правите преустройства у дома. Препоръчително е да се занимавате с изкуства или занаяти, които ще ви дарят уют и спокойствие.
Съвети: Не вземайте прибързано важни решения и нови предложения. Изчакайте няколко дни, вслушайте се във вътрешния си глас - и всичко ще се нареди много по-добре. През 2015 г. е по-добре Овните да не се захващат с борбата за справедливост, може да се окаже, че те са крайният нуждаещ се. Пазете си здравето.
Щастливи числа: 5 и 9
Внимание: Когато Луната се намира в знака Скорпион, обърнете специално внимание на здравето си и шофирайте внимателно.
Избягвайте: син, черен и зелен цвят; пътуване на юг; черен боб, патладжан и карфиол; компанията на алкохолици и наркомани.


Източник: 24 часа