Дядо Коледа е лъмбърсексуален терорист*

Терористи планирали атентати навръх Рождество Христово

КОЛЕДАТА вече не е онова, което беше. Откакто терористите са предимно брадати мъже с пакети, които летят надлъж и нашир из християнския свят, празникът се помрачи. Вече не знаеш тоя в рейса срещу тебе муджахидин ли е, Дядо Коледа ли е, или обикновен лъмбърсексуален фешън маниак.

Ето, сега пак има повишена готовност по летищата в Европа.

Терористи планирали атентати навръх Рождество Христово. Щели да поставят бомби в самолети до поне пет големи европейски града.

То това хубаво, ама откакто "Луфтханза" нонстоп стачкува, целият въздушен трафик над континента е страшно объркан.

Хора, куфари, пилоти - не знаеш кой откъде идва и накъде отива. Цяло чудо е, ако в рамките на седмица си изпълниш запланувания полет и месец по-късно ти доставят и багажа.

Като оня брадат виц, в който пътник помолил момичето на гишето на летище София да прати единия му куфар в Лондон, другия в Париж, а третия в Берлин и при изненаданото : "Това е невъзможно", креснал: "Сега е невъзможно, а миналия месец беше възможно, нали?"

Та и терористите вече сигурно изцяло влизат в положението на пътници на софийското летище. Хубаво са си купили билета и са си опаковали багажа, ама дали ще им излезе точно както са го планирали?

Или ще си търсят бомбите на "Загубени вещи" я в Тирана, я в Лисабон вместо примерно в Лондон и Париж?

Не е лесно да си терорист в днешно време, ама още по-трудно е да си Дядо Коледа.
Иди убеди полицията, че в тоя чувал, дето го хвърляш нощем през комина, няма нищо опасно. И че брадата си си я пускал почти по едно и също време с пророк Мохамед.

А пък да летиш по собствено усмотрение из Европата, си е углавно престъпление, откъдето и да го погледнеш. По-престъпно е само да летиш по собствено усмотрение в САЩ. С недекларирани вещи в чувалчето.

Дядо Коледа от най-любимия страец постепенно се превръща в най-омразния дедик.
Недолюбват го летищните и всякакви други власти по вече посочените причини. Не само е опасен, а и не плаща мито.

Още повече го мразят социалните, защото Дядо Коледа е стар, живее вечно и съответно ще им точи вечно пенсионния фонд.

Недолюбват го ислямисти, защото прави бизнеса им да изглежда несериозен.
Недолюбват го и ревнивите християни, защото прави и техния бизнес да изглежда несериозен.
Недолюбват го комунистите, защото е измислица на "Кока-Кола". По същата причина го мразят и диабетиците, диетиците, веганите и фитнес маниаците.

Не е любим обаче и на либертианците, защото раздава всичко безплатно. Хич не си падат по него пък родителите, защото всъщност нищо не му е безплатно. Съвсем не го харесват феминистките, защото около него няма равна нему жена.

"Грийнпийс" и Зелените също са му по петите заради нехуманно отношение към елените. Все пак той ги принуждава само в рамките на една нощ да обиколят земното кълбо, което, откъдето и да го погледнеш, си е мъчение. А то се наказва от закона.

Още по-зловещо е отношението му към джуджетата, които денонощно работят като малки роби в ледените работилници на Дядо Коледа в Лапландия. Това си е детски труд и също се преследва от властите.

А напоследък не го харесват даже и големите магазини, в които Дядо Коледа поработва около празниците, защото трябва да му плащат заплата.
Даже най-големият ЦУМ в Европа - берлинският KDW, уволни своя Дядо Коледа, за да посвие разходите.
Въобще тоя човек, горкият, където и да отиде, все пречи. Напоследък си мисля, че не може Дядо Коледа да не е поне малко българин. Щом като с такова подозрение го гледат и полицаи, и социални, няма начин да не е. А и само българин може да понесе това раздвоение да е хем малкоДядо Коледа, хем малко Дядо Мраз.

Всъщност кой е Дядо Коледа знае само "Уикилийкс". И разбира се "Биволъ".
Според тях този човек има невърнати кредити за произведени играчки за поне 200 години назад, които е изнесъл в офшорката Лапландия (то иначе що ще я кръщават Лапландия, нали?), където през цялата година се забавлява с разни Снежанки и купища бело, докато светът изнемогва да заработи парите, които ще изхарчи по Коледа за неговия джоб.
Подробности от скандалния му живот ще се публикуват в следващите грами.


* Лъмбърсексуален - лъмбърсексуалният тип мъж измества модните доскоро метросексуални мъже. Той е компютърен специалист, но видът му е като на току-що излязъл от гората дървосекач: брадясъл, с груби ботуши и дебела карирана риза.

Източник: 24chasa.bg