Цитат на деня: Орешарски ме лъга като най-гнусния представител на Столипиново

Общество

04-12-2014, 00:58

Снимка:

LAP.bg

Автор:

Дневник

Всичко от Автора

Накарахме Ангел Караньотов и други да се отрекат от държавата и от това ме боли много

 

"Орешарски ме лъга като най-гнусния представител на Столипиново. Той, Чобанов и Станишев извършиха престъпление срещу спорта. Десет години сме номер 1 в организацията на състезания и изградихме едно цяло поколение нови талантливи състезатели, което даде много на България и сега се унищожи. Накарахме Ангел Караньотов и други да се отрекат от държавата и от това ме боли много."

Това заяви бившият вътрешен министър, а сега едно от лицата на АБВ Румен Петков по повод състоянието на мотоциклетния спорт в България. Дълги години той е председател на организационния комитет на "Гран при на България", както и на предстоящото шоу "Нощта на скоковете".

"Ще поканя на шоуто Пламен Орешарски и Мариана Георгиева и ще им дам огледало да видят в него нищожеството си", добави Петков.

Във вторник президентът на Българската федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов обяви, че са отнети международните лицензи на федерацията. Въпреки че проблемите на БФМ с държавното финансиране започнаха още при първия кабинет на Бойко Борисов, той изрази надежда сега да има промяна.

В този дух се изказа и Румен Петков: "Разчитам на това правителство, на премиера Бойко Борисов и новия министър Красен Кралев да решат проблемите ни. Разбирам трудностите пред кабинета и че проблемите не са в един сектор. Това правителство трябва да спасява, не да гради. Но ние ще им представим какво дава този спорт на България. Разчитаме на подкрепата и на кметовете."

 

Източник: Дневник