Лична драма: Кристина Патрашкова бясна на Алексей Петров

Общество

13-11-2014, 08:14

Снимка:

bulgaria-news.bg

Автор:

Bulgaria news

Всичко от Автора

Отсвирена е отвсякъде, прави опит за самоубийство

Плановете за финансова благодат, ако "Лев инс" купи ТБ "Виктория", не включвали 58-годишната светска хроникьорка

Кристина Патрашкова била стигнала до самоубийство, заради подлото отношение на Алексей Петров към нея. "Криси се почувства прелъстена и изоставена" - доверяват нейни приятелки.

Бившата барета я използва като таран срещу заклетия си враг Бойко Борисов, а после престана да й вдига телефона,съчувстват й нейни колеги.
 
"След като беше освободен от ареста, Алексей Петров се върна при красивата си любима Ива, на която е поверил управлението на застрахователната компания "Лев Инс" и от която има дете. Това хвърли Криси в тежка депресия."

58-годишната главна редакторка на "Галерия" се наслаждава кратко,макар и бурно, на вниманието на Трактора. За да заслужи поне един благосклонен поглед от якия командос, защото за повече той не давал и дума да се издума - Патрашкова разнасяше флашки,даваше пресконференции, притича даже до Брюксел, за да храчи върху премиера Бойко Борисов.
 
На жълтите павета се мълви,че Криси има предпочитания към нежния пол,но дори да е така, това не е укоримо - по принцип, пък и защото мъжествената светска клюкарка е злощастно разочарована от мъжете.
 
Алексей Петров най-напред щедро я стимулираше да прави вестник "Галерия", после й спря кранчето и я остави в мечешките лапи на Делян Пеевски. Безпощадните критици на Бойко Борисов Дачков и Патрашкова стигнаха до унижението да търсят помощ от лидера на ГЕРБ, белким им помогне, но той,естествено ги отсвири - няма да се занимава с разпостранението на жалката им малотиражка,я.
 
За да си отмъстят на Бойко, Кристина и Явор раздуха жълтата повръщня, че Борисов е пращал неприлични есемеси на непълнолетната Сесил Каратанчева.
 
След като смъртните врагове Алексей Петров и Делян Пеевски се сдушиха през февруари 2013 година, за да се борят дружно за сваляне от власт на Бойко Борисов, днес тяхната връзка разцъфтя - "Лев инс" иска да купува ТБ "Виктория".
 
Само че Патрашкова е изключена от бъдещите планове за финансово благополучие. Алексей Петров харесвал повече Явор Дачков, който му беше говорител в предизборната кампания през 2011 година.
 
Трактора бил яко погнусен,след като прочел коментарите,че Патрашкова не се къпела в къщата на ВИП Брадър. Пък и смятал, че Криси е изгърмяна жълта интригантка,без тежест в обществото; затова и никой вече не я кани в публицистичните предавания. Така че наричаната на  галено баба Патрашка-Флашка изобщо не му била необходима повече.
 
Криси била много наранена и от съпруга си Иво. Той се хвалел с романтична връзка с прекрасната бивша съпруга на Тошо Тошев, държал в телефона си нейни снимки, но изящната Ваня едва ли е опряла до бившия спортен журналист.
 
Иво все още се ползвал от благоразположението на Алексей Петров,твърдят очевидци. Трактора използвал като "явочна квартира" един апартамент, близо до Японския хотел, който се води официално редакция на "Свободен народ".

 

Източник: Bulgaria news