Анна Баракова: Откраднаха любимото ми котенце!

След заклеването няма кой да ми седне на депутатското място

"За пръв път се осмелявам да кажа – страхувам се. Но очевидно е влизано в дома ми, очевидно някой е претърсвал вещите ми. Котето ми, любимото ми котенце, което бе опитомено, изчезна безследно", това заяви добилата известност (преди политическата такава) вече независима депутатка Анна Баракова.

Амбициозната млада дама се прочу с „отлюспването си“ от ББЦ, след което заяви, че е била преследвана от хората на Бареков и че се страхува за себе си.
„Добре, че застанах пред телевизията като реакция на защита. Защото Бареков каза, че изборът ми е бил „плод на грешка“, коментира Баракова пред камерата на „Карай направо“ и Диана Найденова.

Баракова заяви, че скоро ще се премести в София, заедно с майка си. „А мъжът, с когото живееш?“, попита я Найденова.
„А, те отношенията ни отдавна са се влошили“, сведе поглед Баракова.

„Е, не го преживявай толкова! Момчета колкото щеш!“, успокои я по женски Найденова.

После двете говориха за мода, диети и други теми за по едно дамско кафе.

„Като се прибера в Пловдив, ще се срещна с моя приятелка дизайнерка и понеже вече съм отслабнала, ще си ушия нови дрехи“, сподели новоизлюпената депутатка.

Оказа се обаче, че тя няма и бегла представа на кого е паметникът пред Народното събрание. Очевидно Баракова разчита на визия и вталена фигура, за да се придвижи по стълбицата на кариерата.

„Аз съм много силен характер, след заклеването няма кой да ми седне на депутатското място“, заяви самоуверено Анна Баракова.