Най-добрите статуси в мрежата днес

Общество

16-09-2014, 07:42

Снимка:

technocrazed.com

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

 

Мартин Вебер - Председателят на групата на Десните в европарламента дойде в България, за да подкрепи ГЕРБ. Вместо да се срещне с Реформаторския блок, Вебер предпочете да отиде в избирателния район на Цветан Цветанов. Реформаторите, за пореден път ЕНП ясно ви показва, че НЕ ОДОБРЯВА липсата ви на отговорно политическо поведение.
http://vevesti.bg/mejdunarodni/8039-manfred-veber-situaciqta-v-bylgariq-v-momenta-e-mnogo-tejka
написа Dolly Yankova в групата "В центъра на събитията" във Фейсбук.

 

 

 

Уважаеми колеги от Протестна мрежа, запазете спокойствие, хонорарите от последния месец се бавят, защото George Soros е в Нови Хан. — с Niki Kunchev и George Soros.

Това сподели на стената си във Фейсбук Теодор Михайлов.

 

 

 

 

"... момичета, как може да стоите по салоните с часове за една прическа, а да нямате 30 мин. за едно кардио??? Нека ви издам една малка тайна - мъжете получават ерекция от стегнати дупета, а не от блясъка в косата ...", написа Антоний Монев в страницата си във Фейсбук.

 

 

 

Едно от малкото категорични доказателства, че другаря Първанов стои зад поне една от групите, стоящи зад февруарския метеж през 2013-а година.

Ако не вервате:

страница-майка: https://www.facebook.com/civilprotest?fref=ts
група-дете: https://www.facebook.com/groups/799693096740931/?ref=notif&notif_t=group_added_to_group
— с Теодор Михайлов, Nikolay Staykov, Бойко Борисов и Georgi Iliev.


Това сподели на стената си във Фейсбук Виктор Димчев.

 

 

 

"Това"реформаторски блок" ми звучи като жилищен блок, на който всичките му обитатели правят ремонт по едно и също време ))", написа в профила си във Фейсбук Лина Игнатова.