Най-добрите статуси в мрежата днес

"Прекрасен концерт въпреки хаоса и мръсотията на стадион Българска армия. Андреа Бочели бе на висота, както и музикантите и хора. Над 30 000 души гледаха концерта при билети от 50 до 300 лева. И после хората били изпростели. А пълните зали на операта, а летните оперни фестивали в София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Банско, Правец и къде ли не още", написа Георги Прохаски в личната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

 

"И аз не ям асфалт, ама когато пътуваш от Бургас за Пловдив и детето ти е с много висока температура, има значение дали ще пътуваш 5 часа или час и половина и дали ще е по второкласен път или по магистрала", написа Руми Толова във Фейсбук.

"Ама няма ли кой да запали тези цигани (без извинение). Като никой не се наема да им потърси сметка,а и да им я потърсят файда няма,така че след гумите е техен ред. Мама им нагла.само гадните цигани в тая държава немогат да ги хванат........ни за кражби ни за ток ни за данъци .Одушиха ни .. кабели,гуми се палят посред бял ден и на никоя институция не и прави впечатление, макар дима да е с размерите и се извисява като "атомна гъба". Къде е кметаааа???", написа Соня Таушанова.

"Бареков е доказателство, че алкохолът е тежък наркотик и вреди на околните", написа Виктор Димчев.

 

"Ако бях цар, щях да ви оправя за 8 дни, но съм Бареков и ще направя това за 8 години". Този е за духовен водач, не за политик. Време е да се слее с електората от спец. заведенията на 4-ти километър, Курило, Раднево, Карлуково", написа Момчил Момчилов.