Гневна съм! Неуважаеми г-н Симеон Симеонов!

ВЪРНЕТЕ СИНЯТА УНИФОРМА!

"Дали си давате сметка,че след оповестяване на номинацията ви за водач на листите на една политическа формация вчера,едни мъже,за които военната авиация беше и е съдба,призвание и дълг към Родината сведоха глави?
Истинските.смелите,неубозданите мъже,които свързваха и свързват синьото небе с любовта към България!Онези,за които говореха,че там където свършва устава,започва военната авиация,но техният устав означаваше само едно - самоотверженост!
Днес тези мъже са с наведени глави,точно така както когато изпращаха поредния си колега,напуснал ги при изпълнение на служебния си дълг!
Познавам до болка битието и психиката им!Много силни,готови на безразсъдство в името на изпълнение на дълга!Познавам неудачите и лишенията по гарадоците към военните летища!Бях първата съпруга във випуска!Бях със съпруга си и го подкрепях,когато излетя за пръв път в Щръклево,когато направи първият си нощен полет в Каменец!Бях до него и в Граф Игнатиево,когато капилярите в очите ми се бяха напукали,бях,защото усещах пулса,устрема и готовността за саможертва!Такава беше нашата роля на съпругите-да сме до тях!
Ще ме разберат жените,които знаят какво означава да си спокойна от тътена на двигателите,които изтръпват от тишината,които знаят какво означава,когато врата се отвори и чуеш простичкото "Аз съм"!
Тези мъже се ползваха и се ползват с уважението на цяла България,защото бяха и са като юмрук - обединени,силни,истински бойци....А вчера вие ги унижихте!
Вчера вие убихте мечтата на много момчета,които вперили поглед в синевата,мечтаят само за едно - да полетят и да са верните синове на България!
Ако днес тези мъже страдат,заради предателството,утре пак ще изправят глави,познавам съпротивителните им сили!За тях вие,към когото изпитваха уважение ,вече не съществувате!За вас Симеонов вече няма да има стол на срещите на випуска!
Ако у вас е останала капчица чест,ако си спомняте за онези,които дадоха живота си,заради тези,които все още излитат,ВЪРНЕТЕ ОФИЦЕРСКИТЕ СИ ЗВАНИЯ!
ВЪРНЕТЕ СИНЯТА УНИФОРМА!
ТЯ ОЗНАЧАВА СИНЬО НЕБЕ,СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ!
ТЯ ОЗНАЧАВА БЪЛГАРИЯ!
Не използвам главна буква в обръщенията ми,защото тя е израз на уважение,а в постъпката ви г-н Симеонов подобна дума губи смисъла си!".