Най-добрите статуси в мрежата днес

Руснаци се срамуват от Путин
На Манежния площад в Москва задържаха Дмитрий Монахов – лидер на руската „Солидарност“, протестиращ срещу военната инвазия на Русия в Украйна. Преди акцията Монахов написа: Срамувам се, че Путин е мой президент.
„Я россиянин. Не быдло. Не убийца. И не оккупант. Мне стыдно что Путин мой президент.“

Това написа в страницата си във Фейсбук Александър Йорданов.

 
Военни в отпуск, какъв фарс!
Това трябва да се види от всички. Военни в отпуск, какъв фарс.

Премиерът на самопровъзгласилата се Донецка народна република (ДНР) Александър Захарченко призна, че руски войници, които са в отпуск, се бият като доброволци срещу украинската войска, съобщи "Ройтерс", позовавайки се на руската държавна телевизия.

"Сред нас се бият служещи войници, които предпочитат да прекарат ваканцията си не на плажа, а тук, сред братя, които се борят за свободата си", каза Захарченко в интервю пред Vesti.ru.

Той добави, че бройката на руските военни доброволци е около 3-4 хиляди души. "Киев и Запада говорят за нахлуване на Русия, за да оправдаят многочислените загуби. По оценка на щаба на ДНР при контранастъплението на опълченците през последните дни украинската армия е изгубила около 750 военни – убити, ранени или пленени", добави премиерът на ДНР.

Сепаратистите от Източна Украйна обявиха, че е въпрос на броени дни да освободят Мариупол. Сведенията за ситуацията в разположения близо до Новоазовск град са противоречиви. Командването в Киев твърди, че все още контролира града въпреки сложната ситуация. Според местни командири обаче Новоазовск е завзет от руски войски, съобщава УНИАН.

Така сепаратистите откриват нов фронт на сражения в района и се насочват към ключовия пристанищен град Мариупол, отбелязва Би Би Си.

Това пише във Фейсбук групата „В центъра на събитията“ Тодор Цветанов.

 

Украинските сепаратисти: Сред нас има хиляди руски военни в отпуск 

Жалко, че тримата от ДКЕВР не се оттеглиха!
Много жалко, че тримата членове на ДКЕВР не се вслушаха в нашия призив да си подадат оставките. Съжалявам страшно. Сега нека си стоят там колкото си искат, но обществото отдавна е снело доверието си от тях. Би било добър знак за обществото, ако се бяха оттеглили. За съжаление не го направиха", коментира в Благоевград премиерът проф. Георги Близнашки отказа на тримата членове на ДКЕВР да си подадат оставките. ГЕОРГИ БЛИЗНАШКИ ЗА ДЕБИЛСКОТО ПОВЕДНИЕ НА ШЕФОВЕТЕ НА ДКЕВР: СТОЙТЕ СИ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ, НО... Премиерът заяви, че отсега нататък това ще бъде една институция, която, каквото и да направи, ще предизвиква нови и нови вълни на обществено неодобрение bulgaria-news.bg
Това написа в личния си профил въф Фейсбук Соня Колтуклиева.

На Мишо Константинов му преля чашата

Най-после и на Михаил Константинов му преля чашата. Или – или!!!

“Водещ:
- Реформаторският блок обаче като че ли често си мени мнението...?
Михаил Константинов:
- И аз това казвам – да се държат като нормални политици. А от 10-12 години вече българското дясно, българският десен избирател е непредставен. Той няма политическо представителство заради своите неадекватни ръководители. Слава Богу част от старите се дръпнаха. Младите, които дойдоха, не оправдаха очакванията. Пак повтарям: или да се оправят, да се държат като нормални политици, или да си хващат шапките и да си ходят. “

Това написа във Фейсбук групата „В центъра на събитията“ Александър Алексиев

Проф. Михаил Константинов: Има опасност и след изборите да не се състави стабилно правителство

На питие голи до кръста

Нашите "скъпи" туристи продължават да ме изненадват !?
Отивам преди малко в Дайкири и заварвам следната сцена на бара седят момче и момиче на видима възраст около 18-20 години и пият по коктейл подминавам но ги поглеждам и замръзвам ... момичето е голо до кръста !?
Питам барманите какво става а те ми показват табелата на входа (на снимковия материал) ..

 

 

 

 

 

 

 

 

Статус на Вилиян Василев.