Залейте се с лайна, а не с вода

Цялата работа се прави, за да се дарят пари на едни американци – Асоциацията за борба с амиотрофичната латерална склероза

Всичко беше що-годе наред преди никому неизвестните българи да започнат да се заливат с тая тъпа кофа студена вода. Чули-недочули и ние барабар Петко с мъжете, макар че мъжете изобщо не подозират за жалкото и безпредметно съществуване на Петко, както и за тъпанарските му лайнени опити да влезе в хрониките на световните медии и да мине 100 лайка във Фейсбук.

Йебем ти и лайковете, Петко. Йебем ти и селските напъни да бъдеш интересен.
Докато в Африка хората продължават да наричат водата “злато”, а баба ти се чуди как да плати сметката, щото е поливала пипера тоя месец, селяни, граждани, безработни, шофьори, фадромисти, футболисти, пикочи, белотаджии и най-обикновена малолетна сган от България се кефят, заливайки се с вода пред обективите на лизинговите си смартфони. После видеото задължително се качва във Фейсбук, където се трупат харесвания. Парадоксалното е, че нито един от тия нашенци, дето се заливат така ефектно, не дарява за първоначалната идея на Ледената кофа. Повече от половината пък изобщо през живота си не са се занимавали с дарителство. 25% пък са неграмотни и не знаят какво точно означава “дарителска сметка”, “дарител”, “асоциация”, “пиар”.

Казваме го в две изречения:
Цялата работа се прави, за да се дарят пари на едни американци – Асоциацията за борба с амиотрофичната латерална склероза. Който е предизвикан, трябва да дари колкото му душа иска. Който откаже предизвикателството, трябва да дари 100 долара.
За 15 дни Асоциацията за борба с АЛС е събрала 5,5 млн. долара. Не левове. До-ла-ра. От сърце пожелаваме успех на тяхната кауза, но обръщаме внимание на всички ритнитопковци, брусове и копърки, че в България също има дарителски каузи, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъдат подкрепени.

Глождят ни няколко въпроса…

Колко от тези българи, дето се заливат, могат да прочетат “Асоциацията за борба с амиотрофичната латерална склероза” без грешка и да го повторят без да гледат монитора?
Колко от тези българи, дето се заливат, знаят банковата сметка на тази Асоциация?
Колко от тези българи, дето се заливат, изобщо ги интересува поне малко каузата на Асоциацията?
Колко от тези българи, дето се заливат, го правят с наистина студена вода?
Бас държим, че ще хванем бройката на тези хора на двете си ръце и ще имаме свободни пръсти. А това е най-жалкото. Има хиляди български каузи, които си струват и шоуто, и времето, и средствата. Отвори сайта на DMS - http://www.dmsbg.com/ и подкрепи произволна кауза, ако си решил да ставаш добър, брато. За хора като Джордж Буш, Жозе Моуриньо и Бил Гейтс е важно да се залеят, защото за тях това е пиар. От най-евтиния в нашите очи, защото ако поне един от редакторите на нашия сайт се казва Бил Гейтс, то със сигурност няма да му трябват кампании, за да дари пари от богатството си.
Естествено, имаме и няколко предложения за каузи, които могат да бъдат подхванати от българските участници в Ледената кофа.

Какви други каузи в подобен стил могат да бъдат направени?
Залей се с фекалии, показвайки солидарност към Николай Бареков, който в Монтана претърпя подобен инцидент.

  • Залей се с кофа шампоан, показвайки солидарност към Боби Михайлов, Васил Найденов, Наско Сираков, Юрген Клоп, Уейн Рууни, Роби Уилямс, Берлускони, чалга певецът Ангел, който и да е той, както и към всички други, които никога няма да разберат какво е то да имаш собствена буйна грива на главата. Агнето на гърдите не се брои.

  • Залей се като чичо ти Чарли Шийн с пари в солидарност с делото на Цецо Василев и Делян Пеевски, които от години ебават майката на цялата държава, а и ще продължат още много години напред. Не може да не подкрепиш хората, чиито вестници купуваш всяка сутрин.

  • Залей се с кофа вино в чест на Димитър Пенев, Андрей Слабаков, Тончо Токмакчиев и Вежди Рашидов, които не лизват само по време на сън.

  • Залей се с урина в знак на солидарност с всички мъже под чехъл и особено тези, които носят на ръце малки грозни пинчерчета. Да бъде смърт. Мръсна смърт да бъде.

  • Залей се с акции от фондовата борса и призовки в името на Лупи.

  • Залей се с кофа накъсани салфетки в знак на солидарност с чалгарите и с поколението, което чалга песните извратиха до такава степен, че хората започнаха да се обличат и държат като Борис Дали, Цветелина Янева и други величия.

  • Залей се с топинг шоколад и топинг киви в името на всички над 100 кила и в името на всички, които редовно преяждат с торта.

  • Залей се с перхидрол в името на Криско, който има нова прическа.

  • Залей се с маргарин в солидарност с изнасиления Стоянчо. Виж видеото от 2:40.

  • Залей се с кофа кюфтета в чест на Митьо Пищова, който ги пори кат рибие, буши кат йагниета.

  • Залей се с бетон в името на бетонираните крака на всички футболисти от “А” група.

  • Залей се кофа презервативи в знак на солидарност с безразборния секс в Столипиново.

И накрая, брато, залей се с някакви тежки предмети в знак на солидарност към хората, които нямат нищо в главата и се заливат с ледена вода. Просто всички те имат нужда от няколко натъртвания и чак тогава нещата могат да си дойдат на мястото.
А сега нема нужда да го играеш тарикат, само прати sms с текст DMS BSL и/или DMS ZAEDNO на кратък номер 17 777, за да помогнеш със своето левче на хората от Северозападна България, които пострадаха при наводненията. Това си заслужава, а не лайковете на тъпата кофа във Фейсбук.
Източник: Brato.bg