Борбата за КТБ продължава

Здравейте мили мои страдалци и съмишленици,
Вчера беше чудесен ден за нашата група!
Ненапразно беше Успение Богородично!
Искам да ви кажа че направих лична среща с г-н Вежди Рашидов и г-н Тренчев! Срещата беше около 4 часа изключително ползотворна! Дадохме си дума ,че работим общо за Оздравяване и Отваряне на КТБ ,няма да се делим по никакъв начин на едри ,дребни ,средни и какви ли не вложители! Напротив в битката влизаме заедно и призоваваме ,служителите и всички пострадали да се обединим за благородната кауза!
Г-н Вежди Рашидов прие комитета им известен под името "Комитета на Рашидов", по мое предложение да се казва " Комитет за финансова и банкова стабилност на България"
Предложих това име защото всички нормални българи сме заинтересувани да защитим банковата си система! Тяхната работа и нашата предполагат единни действия! Поради тази причина ,моя милост и Даниел сме поканени на тяхната пресконференция която ще се проведе във вторник на обяд!
Аз естествено ги поканих на нашия митинг от 17.30 същата вечер,където г-да Вежди и Тренчев ще се обърнат към нас и ще ни подкрепят! Надявам се разбирате каква сила са профсъюзите ,г-н Тренчев ме напълно убеди че ще се борят с нас и ще ни подкрепят!
На първо време ще дойдат и тяхни хора ,също така ще ни дадат една радио кола вместо обикновен мегафон!
Обещаха да говорят и с Васко Кеца да доиде да изпее някоя песен!
Как ли му се пее на човека с тия негови блокирани пари!?
Смятам че новините са много добри! Разбира се ,уточнихме и някой тактически и стратегически задачи ,по които също имаме пълно единодушие!
Най-важното е че ако осигурим няколко сериозни митинга от наша страна с по 1000-2000 човека вероятността банката да заработи е огромна!
Оттук нататък сме всички ние и нашите истински приятели,роднини,баби ,дядовци ,деца ,съпруги ,тук на 19.08.14г. в София пред БНБ!!!
Виждате че е важно да бъдем с положителна настроика и реално постигнахме , осъществяване в другата седмица на два митинга в два последователни дни и една пресконференция ! Няма значение кой ги води! Нашата цел е една ,в случая говоря за Комитета на Рашидов и нашата група ,ние сме две организаций но ще се борим като едно цяло! Относно другата България ,нищо не пречи да се отиде и там ,защото управниците на БНБ,трябва всеки Божи ден ,да им стоим под прозорците! В случая ние нямаме такъв ресурс от хора ,така че нека и други да го правят! Вярно, че тази партия има друга цел ,но в края на краищата всичко, което ни се случва на този свят е за наше добро!
Неведоми са пътищата Господни!
Както ни учи Кабала ,всеки от нас получава това което е заслужил!
С г-н Тренчев и г-н Рашидов стигнахме до един извод че следва да си отвоюваме страната от Мафията!
А сега драги мои съмишленици понеже е 01.10м е време да поспя малко че напоследък не съм спал ,а утре сутрин , ще проведем нашата вътрешна конференция където ще си уточним тактическите действия и хората които ще ни помагат!
Благодаря ви и лека нощ!
Това написа един от участниците във фейсбук групата КТБalive.