Баси колко съм бил глупав...

Сега, точно в този исторически момент, къщата на СДС е празна, и освен това, ключа е оставен при съседите от ДСБ

Баси колко съм бил глупав...
Гледам някакъв филм за междусъседски драми на село. Стандартна картинка, по български. И се сетих колко тъпо ми е за СДС. Та СДС и ДСБ сме като двете фамилии във филма. Две селски къщи с обща ограда на двора. И от едната страна на оградата, от страната на ДСБ, си изхвърлят торта от животните в градинката на СДС. Всъщност те т'ва го правят от както имат имота. Имат и претенция някаква "висша", заради жълтите павета, дето им е наредил предишния собственик. Демек, "жълтото паве" създава "синя кръв" видиш ли ?! Та... Те си изхвърлят системно л.йната, а в имота на СДС едно чистене, една мъка... И все се чува едно говорене на двора: "Нидейте ве... Издънка сте на нашия род... Срамота е туй дето го правите!". Обаче НЕ. Издънката на рода, фамилията на Кара Иван, не само че не спира , ами и "купува" още говеда и добитък да сере... Та да хвърля още повече в двора на СДС. Нарочно казвам "говеда и добитък", щото в смисъла, в който го използвам значат две съвсем различни неща.
Сега, точно в този исторически момент, къщата на СДС е празна, и освен това, ключа е оставен при съседите от ДСБ. Зщото човека с ключа е идиот. Сега, точно в този исторически момент, фамилията на Кара Иван тъпче говедава със сливи да "таковат" повече... Да имат "мат'рял" за финалния щурм. Освен това заплашиха "КМЕТА" преди седмица , че ако не затвори по санитарни причини къщата на СДС, много лайна ще занесат и в неговия двор, и то скоро! И "КМЕТА" (винаги се пише само с големи букви, вие си знаете що), та КМЕТА каза:"А'ее я се избивайте там в махалата, кв'о ми дреме за вас... Ебати и фамилията, ебати и циганиите... Пфууу..." Затова сега ДСБ извикаха и онзи камион, известен като "лай...та". Ама не празен, а пълен. И не да товари, а да разтоварва... И не в техния двор, ами в на съседа. На СДС.
И камиона на съседното село Червена Гега е тук. Те за удоволствие и щото дадоха булка на Кара Иван да зачене издънката на рода. Ебати...
Само на мен ли ми е тъпо?!?
Ако някога , дори само за миг си имал нещо със СДС, ако дори само за миг СДС ти е дало надежда за нещо, трябва да ти е много тъпо. Ама много тъпо.
И ако сега още се смееш на текста, не чети нататък.
Нататък е за тези, които могат и сълза да имат в очите на този ред.
Та на Вас ви казвам:" Сега, ако можете помогнете! И не разрешавайте, ако щете... ей така от сантимент да изсипят лайната! "
С ключ в ръка, едно посредствено момче държи две теменужки, да ги забучи на финала на купчината лайна. За финал на сагата.

Айде сега, оня кожения, с дялъните кръсчета по врата и маникюр на кутрето за почистване на не искам да знам каво, да ме обиди на дебел и прозд. Тъпанар, ттт-т-тъпанр. Политолог ли беше, не го знам, да пише.

Отказвам се от всички права на този текст, споделяйте го и лъжете, че е ваш. Мен ме срам , че го написах... Ама го мисля.

И ми е много, много тъпо."
Това написа Борис Марков в профила си във Фейсбук.