Скандално! Приятел на Петното признава, че Бареков плаща хиляди, за да вкарат Борисов в затвора

В записите Йордан Бонев обяснява схема, по която получава хиляди от Мария Календерска

Мръсните тайни и перверзна корупция извират от телефонни разговори на Йордан Бонев
Партията на Николай Бареков е оплетена от скандална корупция, безконтролно раздаване на огромни суми за изпълнение на мръсни политически поръчки, купуване на гласове по време на изборите, организиране на контрапротести, уговаряне на свидетели, които да лъжесвидетелстват срещу пари в парламента срещу Бойко Борисов и ГЕРБ. Новият политик е бил зависим от Делян Пеевски и хора от специалните служби.

Тези мръсни тайни от политическите взаимоотношения в най-близкото обкръжение на Николай Бареков стават ясни от скандални телефонни записи на близкия до Бисер Миланов Петното и Николай Бареков - Йордан Бонев. Записите бяха предоставени на Faktor.bg преди дни, още преди да гръмне поредният фалшив сигнал на Бареков срещу Бойко Борисов.

В записите Йордан Бонев обяснява схема, по която получава хиляди от Мария Календерска,
председател на контролния съвет на ББЦ и Борислав Иглев, член на Националния съвет на ББЦ. Според него Бареков дава повече пари за хората му, но Боби и Мария задържат голяма част от тях. Определя ги като измамници, които лъжат и него, но и „шматката“ Бареков. Самият Бареков е определен като неадекватен човек, обградил се с куци коне, които го провалят. Лидерът често изглеждал неадекватен, защото пие много, но и вероятно употребява дрога – личало по очите му. Бонев казва, че е сигурен, че за показанията му пред парламентарната комисия за Петното, Бареков е дал поне 50-60 хил. лв., а Боби и Мария са прибрали по-голямата част и са му дали само 10 хил. Бонев признава: „Ако не бях казал, че ГЕРБ копаят/правят протеста срещу Пеевски, кога Бареков щеше да отвори парите и да ги дава, брат?!“

Според него целта на Бареков е с много пари да вкара Борисов в затвора. Искат да „ушият Бойко” и това са били указания на хора от парламентарната комисия, които им дават информация за работата й. Това най-вероятно са депутати от ДПС и БСП. Затова се плащат пари на подставени лица, които да дават показания пред прокуратурата. Става ясно и че Бареков е платил на Петното 20 хил. лв. за атака срещу Цветанов, но той се изложил.

Бонев обяснява на събеседниците си, че ще иска среща с Дебелия, на която ще каже на Пеевски: „Хубаво сте инвестирали в Бареков, обаче Бареков ще се провали от хората около него, аз не обвинявам Бареков, има обаче хора около него, които са мърши“.

Бонев изразява съмнения, че е очаквал да арестуват и него, и всички от групата на Петното, но изявленията му срещу Борисов са спрели арестите им. Не крие, че се страхува от службите, които ги работят.

Информация за среща Борисов - Петното е обявена за пръв път от Бареков на 15 януари 2014 г. - в деня, в който е арестуван Бисер Миланов, на когото на 16 януари е повдигнато обвинение за закана за убийство и той е оставен в ареста. При гледане на мярката за неотклонение на 18 януари присъства Йордан Бонев, който казва, че не са ходили в къщата на Бареков.

На 29 януари 2014 г. Йордан Бонев казва в интервю, че такава среща е имало и Борисов им е предложил 500 хил. лв. за радикализиране на протестите, за декларация, че Бареков им е плащал и са получили аванс от 12 хил. лв.

Изслушването на Бонев в НС е на 8 април 2014 г. Той казва, че среща с Борисов е имало и че Миланов е взел пари от Борисов. В същия ден Миланов дава от затвора интервю за БТВ, в което обяснява, че е взимал пари от Бареков – общо 50-60 хил. лв. Давани са им по 10-15 хил. лв. После Бареков му дал пари да спре да участва в протестите. Тези твърдения на Миланов напълно се потвърждават от записа. Бонев обяснява същото, че Бареков започнал да им дава пари, след като започнали да говорят по поръчка срещу ГЕРБ.

В скандалните записи още се разбират и схемите за купуване на гласове. За гласоподавател се отпуска 100 лв., но реално до човек отиват едва 40, другите се лапат от посредници в партията. Бонев не крие, че го свързват с получаване на пари, а в същото време е принуден да взима заеми, защото хората на Бареков го мамят.

Според него в „България без цензура” настроенията срещу Календерска са големи, почти всички структури са пропищели от нея, защото се прави на шефка, но никой не я закача, защото е любовница на партийния бос. Реално преди седмица Бареков призна, че има син Александър от Календерска.

По всяка вероятност скандалните записи са правени от лица, заинтересовани от контрол в партията на цензурата, а не е изключено - и от службите, които в определен период разработват, но не е ясно с каква цел групата на Петното. Според нашите източници те са автентични. Готови сме да ги предоставим на прокуратурата, ако се интересува от политическата корупция и тайните зависимости в една нова партия.

Faktro.bg ги публикува, защото в тях се съдържа важна за обществото информация, която разкрива перверзното функциониране на една политическа партия, която претендира за гласовете на избирателите и иска да управлява страната с нов морал.

Ето дешифрираните разговори, чуйте ги в прикачения файл:

ЗАПИС 1

Бонев: Сега ми звъннаха, вчера, тия, като разбраха, че има комисия. Сега ми звъни днес и ми казва, че пари има. Какви пари, бе, 10 хил. лв. пари ли са, нали ми обещахте по телефона.... така и така. И той ми казва, че в събота идва. Каква събота бе. Онзи ден му звъня и му казвам, че нямам пари да се прибера и той ми казва, че вечерта ще се видим....

Викам му, слушай ме, предай точно и ясно да не откача, в петък има парламентарна комисия за Бисер и Бойко. Той ми казва – ние не знаем. Тя е закрита комисия, само парламентарните партии знаят, от вътре няма журналисти, отвън има. Тя не е обявена още, и ще обявят поканите за изслушване и ще обявят поканените за подслушване – тези и тези – и Йордан Бонев. И хоп, сложи ли ми и Патрашкова. Разбираш ли какво ти говоря, черта, какво общо има Патрашкова. Извикали са Патрашкова - ти разбираш ли за каква схема за контрол ти говоря. Онзи ми вика „ти държиш ли си на позиция“.... - аз съм убеден, че онзи и хабер си няма. Оня с такова „изгустиране“, Бареков, накрая на финала, защото и „изгустиране“ има, аз мога да кажа „набараха ме там едни, подкупиха ме“ и да се отметна, но отметнали се службите ще ме... няма как да го направя, аз като видях какъв контрол ми хвърлят в св. Влас, цялата полиция беше .... знаеш ли какъв е филмът: нито можем да направим пари, нито нищо, службите и те са ми на главата, бежанци-межанци. Тоз тука Боби, аз ще им еба майката, колко съм й набрал. Той е шматка този Николай, бе. Той е шматка, да заложиш на куци коне. Аз съм им проверил биографиите. В БТВ като е бил, от там се залюбва с Бареков, преди това е ходила с футболист, тя е 84 набор, бате, после айти специалист и мениджър. Това са хора, които са хванали нещо и го държат. Мошеници, бате. Примерно давам му днес 50 хил., той 10 си ги свива. На онзи дава 3, ако му даде 4 ... тумбене, бате, тумбене, това са мошеници. Аз съм 100% сигурен, че оня Бареков е дал 50-60 хил. лв. Човек, който е лидер няма да даде 10 хил. лв. Той ти преценява разходите и напрежението на главата. Оп и те по скалата... ако са 50 са си взели по 25 с Мария

Примерно първият, вторият случай с Бисер, той е дал 20 хил. примерно, те са си разделили по 5 и за нас са останали 10. Аз съм убеден, че има нещо защото онзи е дал пари за разходи. Щот той е казал, че съм взел парите. Той затова после звъни да вземе телефона, защото той е дал пари за разходи. .... и вика „къде останаха“ парите, а тези двама човека, нали вземаха двамата по 5, ти луд ли си. От едни човек взех 1000 лв. назаем, от друг – 1000 лв. и имам 2 хил. да връщам. Трябва да ми възстановиш 2 хил. лв. В Хасково бил......чакам го с 10 лв. и той не дойде и почват, той го нямало днес, ама утре, ама много е зает. Те се отказват сами, бе, бате. Това са партийки, защото те залагат на куци коне, такива, които не са виждали пари. И почват – почваш да крадеш...

Аз съм убеден,че Боби е човек на Мария, не на Бареков. Те се познават. ... дава пари на Мария, те си разделят.....

Тя същите филми ги направи на Бисер, разбираш ли. Едно пишлеме 84 набор, 3 години по-голяма от мен и от тебе една година. Хванала там някой, който те е виждал момиче и той й има доверие и така.... аз ти казвам какъв е филмът. Тоз няма да позволи никога това нещо, ако знае и ще видиш, че тези двамата един ден ще изгърмят много жестоко, защото те този номер не само на нас го правят, особено по първичните (далечните) организации – Видин, Велико Търново, Разград. Защото голямото крадене сега идва – плакати, млакати, брошури. Отива, примерно, при председателят на Русе и му вика – дадени са 50 хил. за реклами, ние ще сложим за 30, дадени са на момчетата да лепят пък той дава на човека 80. Няма таквиз 70 лв. 50 лв. - дават се 100 лв. за евро гласуване, иначе по схемата падат. Тя дялка 30 Мария и казва – 70 лв. Ти дялкаш 30 и човека взима 40 лв., а са дадени 100 лв. Затова държавата не може да се оправи. Ей от такива. Тя беше при мене и ми казва – „искам сигурност“, какво значи сигурност.... какво може да значи сигурност. Сигурност значи като звънна телефона на.... помниш ли какво каза .....

Знаеш ли какъв филм преди два дена – изключил си телефона и не мога да го намеря. Намерих му истинския телефон, Звъня на Асен, който ни настанява и му казвам „дай ми на Боби телефона, че съм го загубил“ и му звъня – и го питам какво става и той казва „не ми звъни на този телефон, бе“. Болен мозък, бе, такава мазна мишка. Нали знаеш как мазно говори, мишка! Не го знам какъв боксьор е бил, ама.... тоз и Мария бъркат схемите.

Не можеш ти да ме пратиш в Св. Влас, да кажеш: „настанете го момчето“, а те са прибрали парите, той е дал 3 хил. лв. примерно, да има за ядене ... и си казва „ние им дадохме пари, имат пари, ще си плати туй“, а те са прибрали парите. Това е аматьорска схема.

Ти можеш да ме заблудиш, ела спокойно, ей ти 500 лв. или ми плати наема, 1000 лв. дай бе, ако искаш да ме купиш. Нямат пари, в това съм убеден. То ако имаше истински бюджет дето разправят по телевизиите, дето....

ЗАПИС 2

Бонев: Ще скачам аз?!Ами ако го бях послушал срещу всички да скоча?

Жена: Нали ти казах какво ще стане, нали ми казаха, всички щяха да ни приберат един по един. Още бяхме при тези... първите дни, моят човек от Шумен ми звънна и ми каза – всички един по един.

Бонев: Това преди да скоча срещу Бойко, нали?

Жена: Да, преди да направиш изказването

Бонев: Точно така, да. Бягай от тук.

Жена: А тоз младият бил кръстник, не кръстник, а много близък приятел на Бойко Борисов...

Бонев: Бисер е чакал да скоча срещу някой. Ако бях скочил срещу Бареков и щеше да завърти гъза си към Бареков. Убеден съм. Да хване Бареков да каже.... потвърждавам думите на Данчо, ще вземе пари. Той върти гъза, тоз човек.

Жена: Йоана само затова ме е търсила – да отида вместо Боян – аз

Бонев: Ти луда ли си, за какво ще ходиш?

Жена: Три дни побеля ми телефона Йоана и на фейса и на телефона... накарах... да вдигне и да каже, че аз съм в Пловдив без телефон..... много е важно е казала, намери начин да й кажеш.... само за туй е било.

Бонев: Убиваш го направо, но за какво да влизам в тази полемика??

Жена: Направо полемика ще стане.

Бонев: Защото той ще се надъха – „на това копеле ще му еба майката“.... Тя Йоана, когато станаха схемите с Бареков, тя не беше в София. Тя Йоана после дойде. Да не ми разправя Бисер какъв и бил на нея, бил нахранил.... Кой направи връзката с Бареков, аз я направих връзката с Бареков. Ако не бях казал, че ГЕРБ копаят/правят протеста срещу Пеевски, кога Бареков щеше да отвори парите и да ги дава, брат?! Разбираш ли, айде да не говорим кой какви пари взимал, кой на какви протести не е ходил да ми излиза, да не приказваме, кой не бил вземал пари, кой бил платен, кой не бил платен. Ние сме си били платени наемници, аз съм го казвал това. Аз сега не мога да скоча, защото не знам кой с кой е. А те са силни, бате. Ако скочат те, ще ни наедат 100% - няма да се бутаме между шамарите.

.... да не говорим кой с кого бил, що бил. Аз ако се бях отказал от движението, точно на 12-и се скарах с Бисер – ако си бях държал на позициите „ебете си майката“, нищо не могат да направят. Допреди това що не им даваше пари като ходехте, вие ходехте със спукана гума до Благоевград, нали пак викаше Бареков, защо не даваше пари. Защото те мисли за наемник, не те взима на сериозно. Като има човек, който може да каже тъй, тъй и те опа, тоз става. И то така стана. Той ако си беше стоял на гъза да държи една позиция, ние всичките щяхме да сме много добре в момента. Една позиция да си държи. ... ама сега нашмърква се, напива се....

... аз ти казвам какъв е филма, бате.

Жена: обаче за Данчо той беше направил изказване, последният път като се видяхме, „единственият път да продължи напред, е да се отдели от Бисер“. Аз, вика Бисер си го уважавам

Бонев: Това всеки го казва. Само приказват всички. Да дойдат да дадат един милион. Бягай от тук... аз ти казвам, с такива полемики и такива сблъсъци няма да влизам, това са схеми на службите, аз в такива схеми не влизам, няма да влизам в схеми на службите аз. Ще се правя на луд. Няма да е силно, пък те да ме атакуват, аз съм бил на комисия, извинявам се. Ама Бисер така каза за вас, така бил казал. Аз Бисер го смятам за приятел, той мен за предател. Вече е различна гледна точка, аз ще кажа недопустимо е, човекът да го пуснат сега. Недопустимо е европейска държава да се случва .... това е несериозна работа, това е ...ти на финала да се таковаш.... несериозна схема е това... това са такива, които тумбят. Ходят при Николай викат така и така – онзи дава пари.... ще видиш, че тези двамата ще изгорят, ще попаднат на точен човек, който има директна връзка с него...

ЗАПИС 3

Бонев: няма да си позволи така да направи. Ти скачаш срещу човек, който цялата държава се бори срещу него. Няма, бе, брат да си го позволи. Никой няма да си позволи, това са въздухарски, зависливи схеми. Това за мен са завистливи схеми. Един колектив от ядро, надделява над другото ядро и те почват да правят туй, типично партийни схеми тъпи, да те забият надолу. Да те забият. Това са мърши. Никой никога няма да си позволи туй нещо да постъпва така, в такъв филм..... това са такива завистливи схеми... тя си го носи навсякъде, бате, Тя схемата е ясна, той е човек на Мария, не е на Бареков. Мария е любовница на Бареков и тя казва: „Този Боби е много добре“. Те са любовници. Лично тези двамата са си любовници, аз я виждам схемата ... я си ебете майката, ще те еба в селския тарикат, тука ми се правиш на някакъв.

Мъж: Чупи стойки по телефона.

Бонев: Знаеш ли какви стойки ще му дам, ще ми го натотрузят този на главата ... това са абсолютно аматрьорски схеми, бате. Нали ти казвам, те искат да те забият долу.... имаше.....някакви тука да трупат потенциален такоз ще ме пращаш ти в Св. Власт,, няма да дойдеш да ми платиш някой лев, я си еби майката. и комисия ще има и ....

Това са изкукуригали хора, тез мърши го бъркат.... той даже каза... те хабер няма. Тез лично обаче много ме подценяват, на тез ще им еба майката на тези селяни и селянчета. Някаква 84 набор, 3 години по-голяма от мен ще ми се прави на шефка. .... Ще ти еба и курвата ще ти еба. Това чао схеми, те тумбят от лева, никой няма да си позволи в такъв филм, сега ме дразнят, в последния момент, .... ей, аз откачих бе, батко... аз скачам, срещу Бойко скочих и Бисер, срещу тез ли няма да скоча, тез мишки. Аз знаеш ли какво мога да направя?!Аз ще си кажа. Сега като даваш зор... аз ще им еба майката .............. а усещам, че нещо става тук, тоз иска да ме забие, 100% нещо е станало, тук има забиване. Значи, ако примерно... тоз е голям завистник. Аз в БСП имах същият филм с един тъпак от младежкото, тука пак същата схема, все куци половината, такива - мърши ... с тез няма да работим, казвам ти, защото то (5,33) комисията... ама за другото, за обвиненията, обвиненията са филма, тех ги е да ушият Бойко. Това са мърши, бе, бате. Такива мърши... Няма как да не се явя. Аз друга схема, ще видиш какъв филм ще направя аз утре на Патрашкова ще й кажа че тез не искам да ги виждам, не излязоха точни.

Тоз Боби е голям завистник, това е забиване. Тук става нещо, ти луд ли си?!. Тез тумбят Бареков, тез го тумбят. Никой не може да ме убеди, че не го тумбят. Тук има голяма схема за тумбене на Бареков, те са си паднали на хуя по 5, по 2, по 3, по 10, по 20 като има по-голям удар. Тубят Бареков. Оня се чуди какво става. Той пък е горе на черешата, той пие като ... аз имам чувството, че и шмърка като гледам очите му какви са и не знае къде е и го въртят всички. И после знаеш ли какво ще стане, бам, на земята и ще се чуди какво става. Аз усещам, че има схема за тумбене. Защото ще има комисията и ти няма да реагираш, бягай от тук бе... ще има комисия и ти няма да реагираш?!?!

... това са уникални мърши... ще я сложиш ти председателка на Контролния съвет тази, тя си прави каквото иска. Обаждаш ми са, викаш „няма проблеми“. Бягай от тук. Ще ви еба курвенските номера. Викам си да провера Мария Карандерски – тя известна станала в Сървайвърв, ходила участвала 2007 г. Оттам й тръгва кариерата. Тъпчела се с Георги Попов, футболист от Ботев Пловдив, някакъв футболист. С него ходила 5 г. После влиза в Сървайвър, оттам се запознава с Бареков. Той Сървайвър беше в БТВ.... ходеше в Сървайвър .... и леко полека го омайва, курва, от тези курви вече ми дойде до тук да се занимавам – мъжки, женски курви. Тя ако е сложена агент, ако е обучавана, тя ще има съвсем друго възпитание, отношение, тя ще те котка, ще ти вика „не се безпокой, моето момче, зад тебе сме.“ Даже да искаш да ме употребиш, то си има начин да ме употребиш, бе. И този ми вика „кажи ми нещо, което си искал и не съм направил и не е станало“. Аз ще го направя на гъз!

Тук става някакво разминаване на информацията – беше много ядосан, бате, написах му смс, нали щяхме да се виждаме сега преди 1 час. Видял смс, той бил на съвещание и телефона звъни. Той беше много ядосан, беше откачил този. Сега като го видя ще му кажа кой не си е изпълнил, ти тука ми еба майката 10 дни да те чакам, ще ме въртиш тука. Тоз върти схеми – на таз и на тоз ще им еба майката. Защото ти казвам онзи няма никаква сметка да ми праща....(Бареков) слушай той няма сметка. Луда работа. Защото Бареков си е шматка за мен. Защото да си сигурен правиш така, примерно, казваш – що му е дебел врата на вълка, защото си върши сам работа. Един път, бе, вижда ме, казва„спокойно моето момче, виждам те, с тебе съм“. Това е схема, а той се предоверява на тез, защото той казва едно, а по канала става развален телефон. Тези, които чуят хвалби, тези, които са по-низстоящи като чуят хвалби и почват да завиждат. Тези са боклуци – да хванеш един нож и да почнеш да ги колиш и режеш. Същата работа е в ГЕРБ, баща ми се съгласи там. После изпя каналите за цигарите, защото човек се занимавал цял живот с контрабандни канали – изпя ги, даде ги на Нунев, после не можаха да се разберат как да разделят баницата. И ги подкараха. Той баща ми затова скочи срещу Бойко. Аз ти казвам истината, няма какво да те лъжа. И го вкараха в ареста –той ги подкара, и ще им еба майката, Ванко 1, окръжния прокурор..... и то вече там....

Жена: Не мога да разбера, при положение, че им връзваш ти гащите за толкова неща

Бонев: Бягай от тук! Туй са завистливи схеми, аз съм ял от тази попара и преди, казвам ти какво става на въпрос. Тоз получава дезинформация от оня, Бареков си надува някакви филми. Сега аз не съм мишка, аз си поддържам ситуацията. Аз ще му кажа, ти за мен си мишка. Първо ме вика в Св. Влас и ще дойдем да пием ракия и ще говоря с Мария.... – днес утре, звъня му, какво става, спокойно ще се видим, какво спокойно ще се видим?! Ти си ми казал едно - поемат се разходите, храната, какво става – издялкал е парите. Издялкал е парите, брат. Онзи е дал някакви пари, примерно за 1 месец, оня е издумкал парите, прибрал ги е.(той знае, че имаш) ... това са за момчетата 2 хил. лв. Аз да не съм взел пари от протеста ... аз съм взел 1500 лв. заем сега трябва да ги връщам,. Ще ме заебеш ти мене така, ами ако не бях взел 1500 лв. какво правим?! Знаеш ли в какви схеми ще му вляза. Бягай от тук, тоз е голяма мърша. Това са такива мърши. Ще го ядат..... Ще ме забиваш ти?! Аз ако не се бях върнал, утре не мога да отида на комисията, такива работи прави тоз, и да се пробием. Я си еби майката, ще ми правиш ти на мен кур-капани, аз ще скачам,туй-онуй ти накрая.... я си ебете майката, мърши гадни. Тук има нещо, щом вика, значи има нещо, тука има вече разминаване. Или той върти нея... по какво хващам, че върти. Тя ако беше до нея, тя щеше да даде 5 хил. лв. Тя като дойде първия път толкова иска/Бисер. Никой няма да даде 5. Те ходят да дават десетки, ще се занимава той да ти дава 5?! Ти луд ли си. Човекът е дялнал 5, айде, на ти 5. Да те върти някаква путка да те върти, той хабер няма колко е опасна. Аз искам среща, аз на Дебелия ще му кажа, аз знаеш ли какво ще му кажа на Пеевски, ще му кажа: „Хубаво сте инвестирали в Бареков, обаче Бареков ще се провали от хората около него, аз не обвинявам Бареков, има обаче хора около него, които са мърши“, туй ще му го кажа, аз това ще му го кажа утре. Още първият път като я видях през лятото усетих, че е мърша. Всичко, вика знам. Питам я – знаеш ли кои са създателите на протестите. Всичко знаела. И почна – много пари искаш, Бисере. Бюджет, мюджет. Тя прави тез интриги, тя даже изпокара Бисер и Бареков, таз курва мръсна, в това съм убеден. Те там са дялкали пари на протестите, там филмът е друг, те са взимали пари и са плащали, разбираш ли. Ти отиваш и им разбиваш схемата. Те са дялкали, знаеш ли колко пари са откраднали от плащане протестите. Такива пари е откраднал този, че си нямаш на представа. Той още лятото е откраднал пари. Той е преебал Стъки обаче. Това е схема на Мария. Бареков като искаше да е сигурна работата да сложи Стъки. Тоз Боби е надминал Стъки. Стъки е в час. Как говори – „спокойно, ето ти пари, да имаш, да дадаеш на момчетата“. Този е .... мърша е този... колко пари са откраднали тези двамата. Таз е направила милион Мария. Дялкане, дялкане. Тя контролира организациите, тя е контролния съвет, тя одобрява ти дали ще се срещаш с Бареков. Тя е като Цветан Цветанов в момента. Тя контролира структурите и се натиска, тя го натиска. Тоз ако не се отърве от тази курва, ако стане конфликт в бъдещ, тя ще му разбие цялата партия.

Защо НДСВ не успяха и си загубиха 2/3 от членската маса – обяснява за схема на НДСВ при изборите за президент, обещани били по 60 лв. на човек, той събрал 30 човека и си казал, че ще има пари по 20 лв. 205 човека е събрал в Русе..... отивам аз, казва ни: „абе кажи на твоите да гласуват, после ще дадем парите“ и никой не гласува. А пък те откраднали парите за гласуване. Подготвям се аз две седмици, ходя списък, проверка- взел си му телефона дали съществува този човек. Откраднаха 500-600 хил. лв. Янев го наиграха, пък те бяха гербаджии в схема някаква и го наиграха. Тези са същите, мърши.

50 хил. лв. е дал... Ти луд ли си той 20 хил. даде на Бисер само да няма проблеми, преди да стане там фал, да няма проблем 20 хил. лв. ти дава, да седиш там да гледаш. Мислиш ли, че той за такава информация ще даде 10-15 хил. лв. 50 хил. лв. е дал най-малкото. 20 хил. лв. е дал на Бисер да няма викове и Бисер се осра, за Цецо Цветанов там. Най-малкото 50 са дадени. Не вярвам да е дал малко пари, Ей така хвърля 10, те са семки за него, той имаше много тогава, той и сега има капацитет. Но тези много крадат. Тези схеми, които ги правя. Той си е определил тарифа по 100 лв. на глас. 200 лв. а дава нали ще стане, той 200 лв., ако дава наистина.... 200 лв. на човек ще дават по 150 лв. Кампанията на тез е да вкарат Бойко в затвора

Жена: Но то няма ли един осъден политик, народа ще....

Бонев: Ще искат да хвърлят Бойко за такова..... значи..

Жена:......

 

Източник: Faktor.bg