Ахмед Доган е наритал Пеевски заради личния му питбул Бареков

В ДПС са гневни на Успелия на 33, защото нанесе непоправими щети на публичния образ на движението у нас и в Европа.

На 26 юли във Варна анаБолния Бареков се изцепи с типичния си вербален канибализъм: "Борисов и Доган се целуват в устата, а не като Станишев и Местан - по бузата. Най-големите ми врагове са Доган и Борисов!"
Това шизофренично изявление предизвикало светкавичната реакция на позадрямалия в юлските жеги почетен председател на ДПС, който тутакси разпоредил да привикат "на килимчето" следовател Пеевски. Срещата на яхтата, където "Шефа" прекарва лятната си ваканция, била кратка, но гръмотевична, твърдят очевидци. Успелия на 33 още докато бил на палубата, звъннал на личния си капут и го наврял на кучето в ауспуха. Крещял така, че уплашил клетите чайки. Обяснил му, че може да "отшибва" когото си поиска: Борисов, Станишев, Местан, него самият дори, но никога Доган. Защото Доган е свещената крава на ДПС, магията, която крепи невъзможната спойка от супер-богата върхушка и супер-беден електорат.

Освен това Ахмед Доган искрено ненавижда Бойко Борисов. Той дори не се опита да скрие озлоблението си към победителя на изборите през юли 2009 г.; сприхаво наричаше бъдещия министър-председател "субекта", даже обяви самонадеяно, че ще го оставят да си поиграе на политика година-година и половина и завинаги ще го пометат от политическата сцена. Е, не стана така...В крайна сметка на "субекта" му спретнаха "Костинброд 1", създадоха кабинета "Орешарски" и ...се издъниха, което още повече вбеси агент Сава, обожествяван приживе от партийно-олигархичното си обкръжение и простодушните си избиратели.

Да не говорим колко се разгневи Доган от обвинението на Борисов, че го е "поръчал"; от съдебните дела срещу близкия му приятел Гюнай Сефер, от посегателствата върху хранителната верига на ДПСарската партокрация, така наречените "обръчи от фирми" около "милионера в зелено", който се самоизтъкваше, че "раздава порциите" в тази държава, което си беше неоспорим факт при управлението на Тройната коалиция, но приключи при мандата на ГЕРБ.

Та така...Сокола не понесъл някакъв уличен помияр да го пакетира заедно със субекта.

За да се поправи, Бареков истерично изтрещя с "документи", които трябваше да уличат Бойко Борисов във всички смъртни грехове: от виновник за смъртта на пътници в катастрофиралия самолет през 1984 г., когато е бил 24-годишен пожарникар през агентурно минало до убийството на Илия Павлов и още десетина души.
И така се самоуби ритуално. Пред очите на целокупния български народ.

Дори явни врагове на Борисов опровергаха Бареков, след което той се сдоби с третото си прозвище: Дудук-Капут-Фалшификатор,а социалните мрежи завряха от искания за сваляне на евродепутатския му имунитет и съд.
Ангел Славчев-Че и други отцепили се от "Цензурата без България" разказаха случки и факти, доказващи зле опазената тайна, че Бареков е личния питбул на Пеевски.

Обаче, и двамата го закъсаха. С войната срещу КТБ се вкараха в собствения си капан - останаха без кинти. Не че си нямат отпреди, де - но готовите пари лесно свършват. Освен това, Пеевски и Бареков не обичат действието "изваждане". А трябва да се вади за ББЦто, за медиите, за магистрати, за изборите...то не е едно.

Някак скоротечно, под корпулентното тяло на Успелия на 33 се разклати платформата, която беше основния фундамент за неговите пиратски набези към политиката и бизнеса. Кратко и ясно Камен Костадинов, един от най-приближените до Ахмед Доган българи, каза публично през стиснати зъби: г-н Бареков, не се опитвайте да сатанизирате г-н Доган; и глупостите си имат лимит!

Не случайно Пеевски панически подаде (в буквалния смисъл) на "24 часа" интервю, в което демонстрира безпрекословна вярност към " моята партия ДПС", както сам се изразява, и дава удобна трактовка на нечовешката си война с банкера Цветан Василев - ужким той искал да го отдели от любимото Движение. Че даже пусна на терена вярното си куче Валерия Велева да дообяснява колко е доброжелателен и търси помирение.

Генералите и полковниците от бившата ДС ентусиазирано се впуснаха да спасяват Бареков, въоръжавайки го с компромати на килограм, та белким успее да рани смъртоносно Борисов.

Но бившият диджей от чалготека "Чака-рака" се оказа по-пропаднал и вонящ проект от другите им катастрофирали трактори: Алексей Петров, Яне Янев и Слави Бинев.

Капута се удави в собствения си клозет.

Има и още нещо интересно. След като на "жълтите павета" се разчу, че Пеевски е наритан от Доган заради Бареков, прокурорите и МВР се разпъргавиха да проверяват автентичността на "документите", размахвани по медиите от евродепутата. Акциите на Бареков тутакси паднаха на прокурорско- съдебната борса, защото над него вече не стои депесарският чадър.

Мислите ли, че иначе нямаше да си замълчат услужливо и да оставят Бареков дни наред да мърси ефира с лъжи и малоумщини срещу Борисов?!

Което още веднъж показа и доказа зависимостта на първа частна прокуратура от Ахмед Доган.

.... От 14 юни 2013 г. духовният син на Доган носи само негативи на баща си и на партията му. Най-напред с ‪#‎кой‬, после с КТБ и най-сетне с Бареков, плюс тоталния провал с кабинета "Орешарски"... Електоратът на движението няма да разбере и осмисли тези поражения. Но Европа се усети. И даде знаци. Че би насърчила управление на България без ДПС във властта. Това за Доган и Местан хич не е добре.

Е, как сега Доган и ДПС ще се справят с репутационната катастрофа "Пеевски-Бареков", а?!

Б.а. Преди час изявлението на Бареков
за Доган и Борисов беше свалено от сайта на партия "България без цензура". А Бареков не свика обявената за днес пресконференция с "изобличаващи документи" за Борисов.