Реакции след оставката



Бойко Борисов
Толкова закъсняла оставка, че като знам каква разруха оставят след себе си, не можах да и се зарадвам!

 



Радан Кънев
Усещането не е като на 04 Февруари 1997.
Няма го този патос на победилата революция, нито тази въздишка на облекчение от избегната гражданска война. Вътрешни войски не чакаха днешния ден в повишена бойна готовност...
И точно тази разлика трябва да използваме. Няма всенародни надежди, няма очакване за цветя и рози. Сега е нужно методично, упорито и безкомпромисно реформиране на държавната власт. Сектор по сектор, стъпка по стъпка. Без прекомерни очаквания, но и без "необходими" компромиси. Пълна изолация на ДПС и БСП от властта, категорична, поетапна смяна на поколенията в Парламента и изпълнителната власт.
За разлика от '97, днес няма да се напиваме като казаци. По-добре да си легнем като германци в полунощ, на четвъртата бира. Защото от утре е труд, пот и ... труд. Защото твърде дълго беше шампанско и сълзи.
Честито и си пазете барута сух. Сега започва...

 




Красен Кралев
Честита оставка на най-безсмисленто и трагично правителство в новата ни история. Дано да е за добро и Бог да освети пътя ни ! Амин!
Ето и една снимка с Лили от Първия ден на протеста!

 




Соня Колтуклиева
Искам днес всички скептици, тролове, многознайковци, злобари, хейтъри и тем подобни да напуснат стената ми. Днес е ден за празнуване!

 




Александър Йорданов
ОСТАВКАТА Е ПОДАДЕНА! ПОЛЕ И ПЛАНИНА, МОРЕ И ГРАДОВЕ, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ РАДВА!

 




Теодор Михайлов - Протестна мрежа
У ВОЛ НЕ НИ СТЕЕЕЕЕ!!!

 

 

 



Маги Халваджиян
Когато замина в чужбина и пада някое правителство! Винаги така става! Май трябваше да замина преди година!:)