Гей парад нямаше, но гледам некви направили анти-гей парад и ги отразяват

Нещо като контра-протест без да е имало протест

Гей парад нямаше, но гледам некви направили анти-гей парад и медиите ги отразяват охотно. С обички с пречупен кръст, черни ризи, тиранти, кубинки... И една депутатка от Атака. Това написа Теодор Михайлов в профила си във Фейбсук.

Неговия статус можете да видите тук:

Всички притеснени за KLETA MAJKA BALGARIQ и децата ѝ, които щели да станат педераси. Но защо ви пиша всичко това? Защото искам да ви кажа, че аз познавам доста педераси, някои от тях са пичове, други не са. И никога не ми е пукало кой с кого си ляга, на мен ми пука само аз с кого си лягам, а до сега гей с мен не е поискал, а съм изпил много уиски в Спартакус навремето, и в Калигула в Пловдив съм пил, и в Аи Ди в по-нови времена съм пил, даже конкуренцията между алфа-мъжкарите там е била значително по-малка, а нали аз не съм нещо кой знае кво, и това ме е радвало в известен смисъл, щото там ходят и жени, ако не знаете.

Изобщо анти-гей парад при положение, че е нямало гей парад е доста фрик, нещо като контра-протест без да е имало протест. И тези черноризи контри като заговорят за семейство и деца бих искал да ги питам те имат ли такива и също знаят ли, че няма хомосексуален, който да е създаден в гей семейство, просто всички са създадени от хетеро отношения между мъж и жена и всъщност те скачат срещу това и изобщо главната опасност са семействата с деца, току се пръкне някой гей. Направо искайте забрана на секса, бе, това е зловещо извращение, жени раждат педераси, които искат да се съвокупляват с вас, а на вас може да ви хареса! Това е ужасно, да, ужасно е, съгласен съм! Догодина съм с вас на анти-гей парада! Даже да го кръстим анти-секс парад, за да сме по-коректни. Айде, помислете!