Знак на какво е запалването на знамето на БСП?

Гневът запали знамето на БСП днес. Утре ще запали друго знаме

Приятели,

днес група недоволни, вероятно и с право, се опитаха да запалят знамето на Българската социалистическа партия пред централа на партията! Със знамето се случи това, което преди години се случи с мавзолея! Много напън, много опити и ....! Това написа в профила си във Фейсбук Нидал Алгафари, PR на БСП.

Неговия статус можете да видите тук:

Знак на какво е запалването на знамето? Опит да покажеш недоволството си? Ами само наличието на тези хора и скандиранията им пред медиите е достатъчно за постигане на целта. Другото е да обидиш и унижиш хората, които искрено вярват и милеят за знамето. Тези хора какви са? Бедни, отрудени, смачкани, бити, унизени, наши родители, братя и сестри, деца и съседи! И образно какво виждат очите ми! Тази група от скандиращи люде бъркат в раната злобно и се хилят в душите си в сарказъм! „Ето, вижте ме, АЗ голямата работа, поборника за свобода и справедливост извършвам голямо деяние в полза роду“. Около него - героят, скупчено кискащи се, озлобени човечета се радват на това, че и те някак участват във великото дело на обиждането и унижаването! Дали им пука нещо на ръководителите на партията за същите герои? Гарантирам ви, че даже не са в сградата! Ръкопляскам на героите! Хвала им казвам! Голямата работа сте, даже в собственото си нещастие!



Не знам, пичове, не знам, донякъде горенето на знамето на ЕС от радикали на БСП не ме изненада толкова, щото те даже не знаят какво правят и тотално се дискредитираха, което не ме кара да злорадствам, не ме разбирайте погрешно, аз не съм злобар и сеирджия и хората около мен не са. Обаче нещо е прецакано генерално, ние сме в ступор, минаха се всякакви граници, не харесваме себе си, а после се чудим защо не харесваме и някой друг, написа в профилса си във Фейсбук Теодор Михайлов.

Неговия статус можете да видите тук:




Не знам кога започнахме да лайкваме жалките колажи на тези, които не харесваме. Не знам кога започнахме да вярваме на уродливите сайтове, които публикуваха това, което ни харесва, да вярваме на слуховете, които изпълняват желанията ни, не знам, не знам, нещо генерално е прецакано, ние се превръщаме в една обща сива аморфна маса и разлика между тях и нас няма, може да си разменим местата и няма да се забележи съществена разлика.

Не знам какво трябва да направим, надявам се някой по-умен има идея, щото аз нямам в момента, само ми мина през главата да взема едно знаме на БСП и да ида с него на протеста, па нека ме набият, нека го изгорят и нека да се свърши всичко рязко. Защото аз наистина вярвам, че голяма част от членовете и симпатизантите на БСП подкрепят протеста и не харесват сегашните си дерибеи и ясно им го казаха на евроизборите и не ги знам защо не идат пред Позитано да си развеят знамената и да искат оставките на доброволно изнасилените от ДПС управляващи. Не знам защо, не знам, и още много неща не знам, за това питам и ще продължавам да питам и да искам ясна разграничителна линия между нас и тях. Щото всичко това не ме кефи, а не ме ли кефи ставам гневен. А гневът е лош съветник. Гневът запали знамето на БСП днес. Утре ще запали друго знаме и рано или късно ще запалим къщичката си, в която щем не щем живеем заедно. Ако не сме я запалили вече.