Пазарлъци на пазара. Искането е едно! ОСТАВКА

#‎ФОСТАВКА‬ ‪#‎ДАНСNoMore‬

Пазарлъци на пазара. Искането е едно!
‪#‎ФОСТАВКА‬
‪#‎ДАНСNoMore‬

написа в профила си във Фейсбук един от най-дейните и най-атрактивните участници в протестите против кабинета "Орешарски", Теодор Михайлов.

Статусът е във връзка с публикация на Протестна мрежа - Оставка и избори веднага!

Ето и пълният текст:

Ужасени от срутването си, управляващите се замерват с идеи за промяна на Конституцията. Използват всяка опция, за да си извиват ръцете и да се изнудват. Целта е да постигнат нов баланс и да оставят страната в захвата на олигархията. Те са неин послушен подизпълнител.

Настояваме за провеждане на предсрочни избори веднага, заедно с референдум за изборна реформа. Ако гражданите решат, че искат задължително гласуване, то трябва да е съпроводено и с електронен вот, за да имат всички избиратели улеснен достъп.

Протестна мрежа е и за задължителна преференция, за да се пресече отрицателната селекция на народни представители, която направи възможен избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Послушните и зависими хора, подбрани от апаратите на управляващите партии, гласуваха за него. Същите хора преписват нарежданията на Газпром и ги превръщат в антиевропейски закони. Този слугинаж превърна парламента в евтина ЛаФка.
Протестна мрежа настоява гражданите да имат златната акция при избора на политически представители, а не това да правят върхушките на партии – корпорации.

Оставка веднага! Предсрочни избори и референдум.

Знаем, че ви е страх от гласа на хората, но вече трябва да се съобразявате. Вие фалирахте. Идете си и освободете България от себе си!