Ето, дойдоха добрите новини!

"ЕТО, ДОЙДОХА ДОБРИТЕ НОВИНИ! 
1. Северната част на Донецка област е вече напълно прочистена от терористи. Унищожени са техните бази и военни складове. Превзети са основните им центрове. 
2. Мустафа Джемилев – лидер на кримските татари, които отхвърлят руската окупация на полуостров Крим, получи високо признание от Президента на Р Полша Б.Коморовски – наградата Солидарност на името на Лех Валенса. На церемонията присъства и легендарния лидер на полската „Солидарност“. 
3. И отново Полша. Във Варшава за тържествата по повод 25 годишнина на полската свобода пристигнаха над 40 държавни ръководители. СМИ обръщат най-много внимание на двудневната визита на американския президент Барак Обама. Ще се проведе и първа среща между него и новоизбраният украински президент Пьотр Порошенко. 
4. Днес във Варшава украинския президент е заявил: „Така, както думата „солидарност“ няма нужда от превод, така и „майдан“ стана дума, която всички разбират. Агресорът е осъден на изолация.“
Забележка: За някои български читатели пояснявам, че под агресор нормалният свят днес разбира Русия. 
И в духа на българските медии: На снимките може да видите още: хотел "Мариот", където е отседнал американския президент и подготовката за тържествената вечеря в Кралския замък в стария град."
написа в профила си във Фейсбук Александър Йорданов.