Орешарски е виновният, бе, не разбрахте ли?

Днес явно Моника е излязла от депресията и е измислила: никакво отстъпление, никакви оставки

"Моника е в депресия. Вече трети ден. Чакаме я да излезе от депресията и да видим какво ще правим”, обясни ми приятел от “Позитано”.

Това беше преди два дни. Днес явно Моника е излязла от депресията и е измислила: никакво отстъпление, никакви оставки, Сергей се хвърля като тигър и стоварва цялата вина за изборния провал върху…Орешарски.

Орешарски е виновният, бе, не разбрахте ли? Виновен е, че ги търпи вече цяла година да си бършат…ръцете с него и стоически мълчи, като партизанин на разстрел. Ех, ако проговори Орешарски, какви ли гранати ще се взривяват на “Позитано”.

Тигърът в атака, лъвското сърце Сергей Станишев най-после формулира удобното оправдание, за да отърве кожата. ПИК вече написа, а и цяла София в потрес шушука, че новата позивна на Моника е съпругът й директно да атакува премиерския пост в последна, суицидна мисия на разплатата с ГЕРБ, Борисов, АБВ, Първанов, Петков и останалите врагове “със” или “без” партиен билет.

Станишев иска да става министър-председател и това не е шега. Единствената пречка засега са инатливите коалиционни партньори от ДПС, които държат на Орешарски. Парадоксално хората на Доган може да се окажат решителна преграда за маниакално-имперските амбиции на семейство Станишеви – жена и мъж, все едно кой кой е.

 

Източник:  ПИК