Протестиращи призовават във Фейсбук: ''Да ги изметем още днес'

Времето ви отдавна изтече! Стоите на инат, за да бъдете позорно изгонени?

Българите не могат да бъдат манипулирани, „страхувани” и чудовищно заплашвани. Настана моментът, в който безразличието на заелите чужди места, благодарение на „Костинбродската афера”, поражда бунт - езикът на тези, които остават нечути от управляващите, в продължение на почти една година. Недоволни от управлението са създали събитие във Фейсбук ''Да ги изметем още днес''. Те призовават за незабавна оставка на кабинета.

"Довечера в 18.00 ч пред #Министерски съвет, а след това отиваме и пред #Народното събрание! Да ги изметем! Да чуят гласа на хората и да изчезват! #ОСТАВКА."
Бунт срещу циганите „на килограм”, които гласуват под строй.
Бунт срещу говоренето единствено на турски в изборните секции в някои населени места.
Бунт срещу това да бъдат третирани като роби работниците в Бобов дол.
Бунт срещу това да не признаваш поражението си.
Бунт срещу това, че властта не би следвало да се разглежда като самоцел.


Нека народът бъде този, който ще определи кой трябва да управлява България. Ако сегашният кабинет наистина мисли, че ще спечели изборите и хората от него се самоопределят като избраниците на българското общество, тогава не би трябвало да изпитва страх от провеждането на предсрочни парламентарни избори.
Добрите закони и развитие напред... Къде са те след като паниката завзема Миков и става все по-силна с всеки изминат ден, в който той трепери в неведение: Дали този път ще има кворум?! Редно ли е по този начин да „работи” парламентът?!
Tройната коалиция може и да си затваря очите за резултатите от евровота,  но гражданското общество е будно.
Недоволните от наглостта и безсъвестния стоицизъм на кабинета "Орешарски" призовават ''Да ги изметем още днес''.
Премиерът Пламен Орешарски, чиято глава в момента е втората най-искана след тази на шефа му Станишев, избяга във Ватикана, където днес ще бъде на аудиенция при папа Франциск. В София колегите му от парламента се пазят от народната любов с полицаи и жандармерия.
''Станишев и Орешарски, тръгнете си сами с добро, иначе ще ви изгонят с камъни''! Жалко, че управляващите не приеха насериозно съветите на журналисти, общество и експерти, за да си тръгнат с достойнство.