Най-добрите статуси от Фейсбук в изборната нощ

Общество

26-05-2014, 10:26

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Подбрахме най-добрите статуси от изборната нощ на журналисти, PR-експерти и хора, невъзприемащи запазващото се статукво, с цената на купуването на гласове:

 

Единствената точна прогноза в изборната нощ даде PR-експертът Красен Кралев.
"6 ГЕРБ - 4 БСП - 3 ДПС -2 ББЦ -1 РБ. Висящият 17 мандат отива или в ГЕРБ или при Реформаторите. На печелившите честито! Станишев да го духа! Еничарите също."

 


"Станишев , котенце, гледам те слушам те в момента, една дума не съм изпуснал. И се уверих ! Ти си пълен идиот бе пич , върви си с добро! Не си лош, просто си глупав", сподели още Кралев в профила си във Фейсбук.

 

 

Блогърът Асен Генов, "най-големият трън в очите на Кой",
сподели "Поговорихме си с Пеевски в НДК..."
и пусна видео Пеевски: Генов, вас ви назначи Прокопиев

 

 

"Моите герои от изборите са две жени.
Боряна Димитрова от "Алфа рисърч", заради точните прогнози и защото другите социолози сега би трябвало да се самообесят на топките си, но те за съжаление ги нямат и ще трябва след време пак да им гледаме цифрите, за които някой им е платил. Не че и преди не ни лъжеха, лъжеха ни, но този път се насраха (без извинение).
Другият ми герой е Iliana Benovska, заради пресконференцията на ДПС и въпросите и към Пеевски и Местан. Май само на нея не и дреме дали ще я назначат на топло място в Прас-Прес, другите таят надежда, която проличава в плахия им гласец.
Това е, пичове, жените станаха мъже, а за мъжете остана надеждата да наденат рокля без да са си обръснали брадата и да спечелят Евровизия. Цистито!", написа в мрежата Теодор Михайлов, един от най-активните и най-атрактивните протестиращи срещу кабинета Орешарски.


 

"Г-н Цацаров,месеци наред лицата "цоциолози"Райчев,Колев,Кънчо манипулираха УМИШЛЕНО народа на България с идея да задържат мафията на власт с цел лично облагодетелстване.Това е опит за ПРЕВРАТ спрямо желанието на гражданите на България.Не е ли крайно време да бъдат подведени под съдебна отговорност??", написа на стената си и  Георги Станков.

 

"БАРЕКОВ ДОКАЗА, ЧЕ ИМА ПОВЕДЕНИЕ НА ДЪРЖАВНИК... КОЙТО ИМА ПОВЕДЕНИЕ НА ДЪРЖАВНИК..." СЮР БЮЛЮК НАРОДНА ПАРА..." написа във фейсбук профила си някогашният партньор на Ани Салич в “Новините” на bTV и сегашен юрист Александър Пелев.

 

 

 

"Скъпи сънародници, иска ми се да беше другояче, но не е. И затова съм длъжна да ви кажа истината. А тя е, че не ви разбирам. Наистина не ви разбирам. Не разбирам мотивацията ви, логиката ви, посоката ви. Уж живеем на едно и също място, а ни делят вселени. Надявам се, например, да има някакво обяснение за изборния резултат днес на Новия луд вожд или за изпращането на Онова нещо в Брюксел. Ако има такова обяснение, то очевидно е извън моя капацитет. Та, ако е възможно, моля искрено някой от избирателите на ББЦ и ДПС, да се престраши и да ми обясни защо, ЗАЩО гласува за тях. Оставам в очакване. (Моля платените гласуващи да не ми отговарят. Тях не ги броя за част от народа български). ‪#‎изборизаЕП2014‬ ‪#‎единнарод‬", коментира на стената си във Фейсбук Радина Ралчева.



"На "жълтите павета" се мълви,че Цветан Василев и Делян Пеевски жестоко са се скарали;делят си бизнеса... Не знам само как са разделили Бареков", сподели Соня Колтуклиева.




"Станишев:"Не успяхме с меката периферия". С мек никой не е успял досега,dude", написа още известната журналистка.

 

 

"Къде сте беее, Шаманчета, къде сте бе кънчовци, райчевци, кольоколевци, Тончевци, Томовци, къде сте бе мишоци продажни, комунистически !?! Срам за btv и Нова, че ви дават трибуна! Две жени, Екзакта и Алфа рисърч единствени отсрамиха подажната ви гилдия ! КОЙ ще ви вярва вече! КОЙ, КОЙ ?!", коментира работата на червените социолози Кралев.

 

 

"Сашо Диков коментира изборите като мач между Велбъж и Черно море - Варна. "И сега Станишев е контузен, Бареков влиза в нападение, финтира...пада нещастника, треньора Василев го вика...Ще бъде ли сменен?! Не! Бареков отново е в игра...Колко ли взима този момък...май и трансфер чух, че му готвят...нова Атака, турския национал Местан отбелязва...леле тоя ква къща има...и внимание: Гооолллл...Господ е Бойко Борисов!!!!", коментира Васил Петев.