Плюят Запада, но мило и драго дават в него да живеят!

Как става „номерът“ разказва независимият сайт Opentown.org

Александър Йорданов обръща внимание върху темата за това къде се изучават синовете и дъщерите на управляващите Русия. Ето и коментара:

Според него:  ОТДАВНА Е ИЗВЕСТНО, ЧЕ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ РУСИЯ „ПАТРИОТИ“ ЖИВЕЯТ И УЧАТ НА ЗАПАД.
Родителите ги изпращат в ЕС и САЩ, купуват им къщи, изпращат им пари. Някои от тях вече имат и по две гражданства. Защо ги изпращат? Защото самите те „мразят Русия и отдавна са поставили кръст на държавата, която управляват“. Тя е фирма, която източват.
ПО СЛЕДИТЕ НА РОДАТА....
Двете дъщери на Путин преди години формално са записани студентки в Университета в Санкт Петербург, но никога не са се появявали в него. По-малката Екатерина живее в Мюнхен, а сватбата й става в Мароко. По-голямата й сестра, Мария, живее суперлуксозно в градчето Vorskhooten в близост до Хага в Холандия.
Екатерина, дъщерята на Сергей Лавров живее и учи в Ню Йорк в престижния Колумбийски университет. Няма планове да се връща в Русия.
Трите дъщери на заместник – председателят на руския парламент Сергей Железняк учат в чужбина – Швейцария и Лондон. Общо образованието им струва на добрия татко 300 000 долара годишно. Откъде взема парите тоя „роден брат“ на нашия Христо Бисеров , не е ясно, но официалната му заплата е три и повече пъти по-малка от това, което отива само за ученето.
Горе долу толкова плаща и вицепремиера на Русия Александър Жуков за сина си, който живее в Лондон. Тук не броим парите, които добрият татко е броил за адвокати, за да отърват детето по обвинение в побой след употреба на алкохол.
В Германия пък учи дъщерятата на другия зам-.-председател на парламента Сергей Анденко.
Знам, че ще кажете – частен живот, да не се бъркаме в него. Но не са ли много тия частни животи на държавен гръб в Русия. В случая изобщо не трябва да питаме откъде са парите. Явно е, че не са от заплати. Ей така, появяват от въздуха едни големи пари. Но цинизмът е очеваден. ПЛЮЯТ ЗАПАДА, НО МИЛО И ДРАГО ДАВАТ В НЕГО ДА ЖИВЕЯТ!