Украйна - пред вероломно нападение от Русия

Свят

01-03-2014, 19:23

Автор:

Александър Йорданов

Всичко от Автора

Да си припомним: Втората световна война започва на 1 септември 1939 г. с инвазия на Германия срещу Полша. На 17 септември 1939 г. по силата на договора между СССР и хитлеристка Германия съветски войски нахлуват на теротирията на Полша. Комунисти и фашисти започват заедно ликвидирането на една свободна, независима и демократична държава – Полша, днешен наш приятел в Европейския съюз. За разлика от 1939 г. днес Германия е част от европейска общност на държави, които заедно споделят ценностите на демокрацията, свободата и правото. Но днешна Русия е не само наследник, но и активен продължител на агресивната и антивропейска политика на СССР, подпалвач на Втората световна война. 
Както някога Сталин изпраща войски срещу независима Полша, така и днес Путин е поискал изпращане на войски в Украйна. Формулировката: „ с цел нормализация на обществено-политическата ситуация в тази страна“ е лошо прикритие на агресивен и вероломен план целящ да се провокира международната общност и да се спрат процесите на демократизация и европеизация на Украйна. 
Днес, когато руската агресия срещу Украйна е вече в ход ДЪЛГ НА ВСЕКИ ИСТИНСКИ българин, ПАТРИОТ и ДЕМОКРАТ, независимо от неговите политически убеждения, е да осъди остро руската агресия в Украйна, за която няма и не може да има никакво „обществено-политическо основание“. 
ВЪН РУСКИТЕ АГРЕСОРИ ОТ УКРАЙНА! ДОЛУ МРЪСНИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА! СЛАВА НА УКРАЙНА!