ОТГОВОР на Бареков: Украинският гражданин Станишев, Лютви, Бойко и останалите...

"Заставате ли зад искането на Касим Дал, Турция да влезе ЕС?"

Toва написа Мария Михайлова във Фейсбук:

ДА, Турция трябва да влезе в ЕС, защото това е една мощна, развиваща се с космически темпове държава; ДА, защото здравеопазването им е по-добро от европейското; ДА, защото образованието им е на много високо ниво и там учителят е Господ; ДА, защото градовете им придобиват все по-красив и подреден вид от европейските; ДА, защото е Европа живеят около 15 милиона икономически емигранти, които са се социализирали в съответните дъжави и ще бъдат горди, че и останалите им събратя ще се присъединят към голямото европейско семейство; ДА, защото турците се чувстват повече европейци, отколкото азиатци; ДА, защото ако Турция се присъедини към Азия, тогава азиатския икономически тигър ще придобие чудовищни размери, черпейки сила от икономическата мощ на тази държава и пословично трудолюбивото турско население и тогава мрачните сили на ислямизма могат да надделеят / не искам и да мисля за това /!!!
А Ердоган не е вечен, утре ще падне от власт! Никой диктатор не е вечен, нали така, господин новоизлюпен политико? Още много хляб има да изядеш, докато се научиш да разсъждаваш като политик, а не като политикан! Ти си беше едно лапацало по телевизията и ще си останеш такова, блазе ти на самочувствието!

А относно българските граждани с турски имена, аз ги обичам много, защото това са най-трудолюбивата, честна и скромна част от българския народ! Жалко, че няколко алчни хора си играят със съдбата им, заблуждават ги с намеренията си, а нищо не направиха за тях през всичките тези години. Само единия костюм на техните партийни вождове струва колкото тяхната 3 годишна заплата! Но ще дойде Видовден и тези кротки гласоподаватели най-после ще се осъзнаят, че напразно са пълнили гушките на тъй наречените им "народни избраници".

 

ЧАКАМ ОЖИВЕНИ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА, ПРИЯТЕЛИ МОИ! СТИГА СМЕ СИ ЗАТВЯРЯЛИ ОЧИТЕ И УСТИТЕ!!!

Отговорът можете да видите тук.