Чувството ми за свобода е изострено до максимум

Така. Имаме едни предстоящи 3 години с настоящото правителство, които изглежда, че ще бъдат изкарани до край, след което идва Бареков. Бедният и безкултурен народ, като бедността му е най-важна, ще доведе това момче на власт. Зад него има много пари, и за неосведомените, т.е. народа, той ще е поредния спасител. Нямам съмнения в Николай Бареков, Цветан Василев и Делян Пеевски и техните сметки, нито в празните банкови сметки на българския народ.
Оценки на никого няма да давам, давала съм ги с действията си, но за мен лично медиите вече не съществуват. Не ме интересува нито едно публицистично предаване, нито един вестник, който коментира българското общество, ВСИЧКИ възможни коментари са направени. Единственото, което мога да направя за обществото е да създавам културни продукти. 
От тук нататък най-официално обявявам, че се чувствам гражданин единствено и само на културните пространства и продукти създадени от мен. Имам тотална непоносимост към всякаква принадлежност към групи и организации, готова съм да подкрепям само хора занимаващи се с култура. 
От това лято чувството ми за свобода е изострено до максимум, и всичко, което ме кара да чувствам насилие върху нея, или ме кара дори и за секунда да не се харесвам, ще бъде отстранявано. 
Чувствам се леко фанатично, дълбоко вярвам в силата на думите, различните гледни точки и любовта. Компромиси не съм правила до сега в нито едно от трите, няма и да правя. Ще живея в кула от слонова кост до която ще имат достъп само хора с искрени и ясни намерения към трите ми точки на безкомпромисност. 
Щастлива съм, че съм такава, щастлива съм, че се харесвам, щастлива съм, че създавам сама изборите си. И с помощта на Силата нищо и никой не може да ме спре.
 

Милена Фучеджиева